K
Klood07
Ziyaretçi
Beyler minecraft oynayacağım da OpenGL'yi nereden güncelleyebilirim? Ekran kartımın desteği kesildiği için kendi sitesinden güncelleyemiyorum da -,-
Laptoplarda ekran kartı deüğişiyor mu?Ekran kartı almayı dusunsene.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
O kadar kötü mü ekran kartının modeli desteği kesilicek kadar ?Laptoplarda ekran kartı deüğişiyor mu?
EvetO kadar kötü mü ekran kartının modeli desteği kesilicek kadar ?
intel yahu bu ne bekliyorsun..O kadar kötü mü ekran kartının modeli desteği kesilicek kadar ?
nvidialarda bak bu işe yarayabilirBilgisayarım>Sağ tık>Özellikler>Aygıt yöneticisi>Görüntü bağdaşırıcıları deyip oradan ekran kartına sağ tıklayıp sürücü yazılımını güncelleştir de ve çıkan pencereden ''Genel sürücü yazılımını otomatik olarak ara'' de bir de belki öyle olur.
Donanım bakımından bilgim sınırlı olduğu için bir şey diyemiyorum ama internetten bulup güncellemek yerine dediğim yöntem daha sağlıklı. Tabi günceller iken bilgisayar biraz sapıtıyor ama olağan şey o da.nvidialarda bak bu işe yarayabilir![]()
Bilgisayarım>Sağ tık>Özellikler>Aygıt yöneticisi>Görüntü bağdaşırıcıları deyip oradan ekran kartına sağ tıklayıp sürücü yazılımını güncelleştir de ve çıkan pencereden ''Genel sürücü yazılımını otomatik olarak ara'' de bir de belki öyle olur.
intel hımınss işe yaramayabilirDenemiştim ama tekrar deneyeceğim sağol.