OpenMCWeb -- Bedava bir Minecraft Sunucu site scripti!

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Oyuncunun IPsinden hangi oyuncu olduğunu bulup giriş yapılmış mı sütünundan giriş yapılmışsa siteye giriş yaptırabilirim. Ama tabi aynı IPden birden fazla kişi girersa sıkıntı olur.

Aklımda var. Büyük ihtimalle şimdi ona başlayacağım.
Onun için tarayıcıya çerez yerleştiriyorsun. O tarayıcıdan giriş yapan oyuncu sunucudaki oyuncuysa giriş yapıyor.

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Ve site şu anda
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bulunmaktadır. İndirmek için
Composer Gerektirmeyen Zip'i indirebilirsiniz (Composer ne diye bilmiyorsanız Composer Gerektirmeyen size yeter.)

Yorum sistemini develop (yapım) branch'ına koydum, o sürümü kullanmak istiyorsanız konunun sonlarına doğru bir indirme linki var. Fakat Composer gerektiriyor haberiniz olsun.

Kendi siteme bunun demosunu koydum.
ulaşılabilir. Yapım sürümünü kullandığından yorum yazabilirsiniz.

AtakanRS

osu!
En iyi cevaplar
0
Ve site şu anda
bulunmaktadır. İndirmek için
Composer Gerektirmeyen Zip'i indirebilirsiniz (Composer ne diye bilmiyorsanız Composer Gerektirmeyen size yeter.)

Yorum sistemini develop (yapım) branch'ına koydum, o sürümü kullanmak istiyorsanız konunun sonlarına doğru bir indirme linki var. Fakat Composer gerektiriyor haberiniz olsun.

Kendi siteme bunun demosunu koydum.
ulaşılabilir. Yapım sürümünü kullandığından yorum yazabilirsiniz.

Türkçe karakter sorununu veritabanı bağlantısını kuran php'de

PHP:
//PHP 5.4 ve altı İçin MySQL Türkçe Karakter Kodu

mysql_query( "SET CHARACTER SET 'utf8'" );
mysql_query( "SET NAMES 'utf8'" );

//PHP 5.5 ve Üstü İçin Türkçe Karakter Kodu

mysqli_query( $baglanti, "SET CHARACTER SET 'utf8'" );
mysql_query( $baglanti, "SET NAMES 'utf8'" );

//$baglanti değişkeni mysqli_connect değişkenidir.

yaparak çözebilirsin.

ZeKiCanAYDIN

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler Tasarımı Gıne Guzel bnm anlam veremedigim hep kendı ıstedıgınız olsun istoyrsunuz herkezın zevki ayrı

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Türkçe karakter sorununu veritabanı bağlantısını kuran php'de

PHP:
//PHP 5.4 ve altı İçin MySQL Türkçe Karakter Kodu

mysql_query( "SET CHARACTER SET 'utf8'" );
mysql_query( "SET NAMES 'utf8'" );

//PHP 5.5 ve Üstü İçin Türkçe Karakter Kodu

mysqli_query( $baglanti, "SET CHARACTER SET 'utf8'" );
mysql_query( $baglanti, "SET NAMES 'utf8'" );

//$baglanti değişkeni mysqli_connect değişkenidir.

yaparak çözebilirsin.
Onu ekleyip denerim de şimdiden söyleyim ben mysql yada mysqli fonksiyonlarını kullanmıyorum. PDO daha kolay geliyor, ama kolayca yaparım bunu PDOda

ZeKiCanAYDIN

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
yanlız pdo hata veriyor bilgine

Fatal error: Uncaught exception 'PDOException' with message 'SQLSTATE[28000] [1045] Access denied for user 'testman'@'localhost' (using password: NO)' in /var/customers/webs/ni385956_1/data/main.php:33 Stack trace: #0 /var/customers/webs/ni385956_1/data/main.php(33): PDO->__construct('mysql:host=loca...', 'testman', '') #1 /var/customers/webs/ni385956_1/data/inc/header.php(2): require_once('/var/customers/...') #2 /var/customers/webs/ni385956_1/index.php(2): require_once('/var/customers/...') #3 {main} thrown in /var/customers/webs/ni385956_1/data/main.php on line 33

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
yanlız pdo hata veriyor bilgine

Fatal error: Uncaught exception 'PDOException' with message 'SQLSTATE[28000] [1045] Access denied for user 'testman'@'localhost' (using password: NO)' in /var/customers/webs/ni385956_1/data/main.php:33 Stack trace: #0 /var/customers/webs/ni385956_1/data/main.php(33): PDO->__construct('mysql:host=loca...', 'testman', '') #1 /var/customers/webs/ni385956_1/data/inc/header.php(2): require_once('/var/customers/...') #2 /var/customers/webs/ni385956_1/index.php(2): require_once('/var/customers/...') #3 {main} thrown in /var/customers/webs/ni385956_1/data/main.php on line 33

Nasıl kurdun? /data/config.php dosyasının içinde doğru bilgiler var mı? Çünkü verdiğin bilgiler (testman, şifre yok) benim localhost'un bilgileri

/data/config.php varsa sil kurulum ekranını görürsün

TheDrayS

www.Filo.ooo
En iyi cevaplar
0
Tasarımı pek beğendiğim söylenemez. Tema hiç işlevsel değil. Bunu yapan daha iyisini de yapabilir.