OpenMCWeb -- Bedava bir Minecraft Sunucu site scripti!

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Fazla uğraşmamışsın, ancak ücretsiz sunduğun için gayet iyi diyorum. Ücretli sunsaydın yorumum kötü yönde olacaktı :D

CroidNetwork

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hocam bir sorum var ben bu authme işinden fazla anlamıyorum yardımınızı alabilirmiyim azcık da olsa :) .com lu domainim var yönlendirme yapabilirim fakat nası kullanıcağımı bilmiyorum az yardım eder isen hem hocamızdan öğrenmemiz gerek bu işleri :)

Bu arada Tebrik ediyorum böyle bir script yazdığın için tasarımını inşallah ileride güzelleştiriceksin diye umuyorum başarılarının devamını bekliyorum hocam .
:alkış::alkış:

Valla Eline sağlık Güzel yapmışsında hocam arkadaki minecraft wallpaper biraz değişik göstermiş be daha iyisini de yapabilirdin diye umuyorum :)

beyler acil yardım bi hata kaldım
Hatani Söylermisin ?

AxiTRBilisim01

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
OpenMCWeb
OpenMCWeb, açık kaynaklı bedava bir Minecraft web sitesi scriptidir. Şu anda fazla özelliği olmadığı için betada diyorum.
İstediğiniz özellikleri bir yorum atarak veya GitHub'da bir
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
belirtebilirsiniz.
--- Ana Sayfa ------------------------

---
Panel Girişi ------------------------

--- Panel Yeni Yazı ------------------------

Şu andaki özellikleri:
  • Basit bir blog sistemi (yorumlar hazır, sonraki sürümde gelecek.)
  • Authme-Reloaded uyumlu kayıt ve giriş sistemi
  • MCWSC ile sunucu bağlantısı

Kurulum ve daha detaylı bilgileri
görebilirsiniz.

İndirme linkleri:
  • Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
    (Composer ne bilmiyorsanız composer gerektirmeyeni indirin)
  • Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
    (Composer gerekli, en yeni özellikler ilk buraya geliyor.)
Demo
Demo
bulunabilir. Yapım sürümünü kullandığı için yorumlar aktif.
Admicos
bi bakarmısın ? ben bu admin kullanıcısını yaratamadım nasıl yapıcaz baktım indirme yerine ama yapamadım bana bi yardımcı oluver sana zahmet.

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Admicos bi bakarmısın ? ben bu admin kullanıcısını yaratamadım nasıl yapıcaz baktım indirme yerine ama yapamadım bana bi yardımcı oluver sana zahmet.

Siteyi kurup normal bir hesap açabildiğini ve PHPMyAdmin kullandığını varsayıyorum.

İlk başta PHPMyAdmin'in sol köşesinde "openmcweb" veya siteyi kurduğun veritabanının adına basacaksın. Sonra altında açılan alandaki "hesaplar" linkine basacaksın. Sol tarafta hesapların bir listesi olmalı. Orada kendi adını gördükten sonra sağa doğru kaydırıp en sonda "değişkenler" isimli bir alan göreceksin. Altındaki boşluğa basıp "admin" yazdıktan sonra sitedeki hesabından çıkış yapıp yeniden girmen gerekecektir. Anlamadıysan resimli bi anlatım deneyebilirim belki.

Ama tabi bu scriptte baya bug olduğu için kendin editleyemiyorsan kullanmanı tavsiye etmem. Daha iyisini yapmaya çalışıyorum...

VisBoy

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Composer Sorunu Veriyor Kuramıyorum nasıl yapıcam lütfen yardım edin

Composer Sorunu Veriyor Kuramıyorum nasıl yapıcam lütfen yardım edin

Cranky

Hayattaki en hakiki mürşit ilimdir.
Danışman
En iyi cevaplar
21
Güzel bir çalışma olmuş ama tasarımı biraz daha geliştirebilirsiniz, başarılar. :)