Forumlarda Bzende Serverlerde Serverin Reklamnını Yapıp Adam ÇağırmakReklamcının görevlerini öğrenebilir miyim?
Hah. Sunucularda reklam? Bu sayede sunucunuzu geliştirebileceğinizi mi sanıyorsunuz? Sunucunuz sadece sinirlenen sunucu sahipleri ile dolacak. Forumlarda derken? Sunucu sahipleri haricinde sunucu tanıtım konusu açmak çoğu forumda yasak. Eğer sunucunuzu geliştirmek istiyorsanız bu gereksiz yetki grubunu silin.Forumlarda Bzende Serverlerde Serverin Reklamnını Yapıp Adam Çağırmak))
Benmi Yazdım Forumu Allah Aşkına !Hah. Sunucularda reklam? Bu sayede sunucunuzu geliştirebileceğinizi mi sanıyorsunuz? Sunucunuz sadece sinirlenen sunucu sahipleri ile dolacak. Forumlarda derken? Sunucu sahipleri haricinde sunucu tanıtım konusu açmak çoğu forumda yasak. Eğer sunucunuzu geliştirmek istiyorsanız bu gereksiz yetki grubunu silin.
Senin yazman neyi değiştirir?Benmi Yazdım Forumu Allah Aşkına !
Kardeşim Server Sanki Benim Onun Gibi Davranıyorsun Birazcık Daha Bişeyi Öğrenip Konuş Bence KardeşimSenin yazman neyi değiştirir?
Senin diyen olmadı. Ben senin saçma düşüncelerine yanıt verdim. Sunucu sahibine değil.Kardeşim Server Sanki Benim Onun Gibi Davranıyorsun Birazcık Daha Bişeyi Öğrenip Konuş Bence Kardeşim
Yalan söylemene gerek yoktu...Adınız : Nisa
Yaşınız : 11
Minecraftı kaç yıldır oynuyorsun : 3
Skype veya facebook (facebook):Nisa Msp green screenli kızd
Yetkiniz alınsa serveri bırakırmıydınız : Hayır. Ama eğer hakaret ve küfür ederek alırlarsa bırakırdım.
Yetki alınca ne yapacaksınız : serveri güzelleştirmek için çaba harcicam.
Bize ihanet edermisiniz : Hayır.
Kısaca bilginiz : 5-4 sw de kuruculuk, 8-7 swde adminlik, 3-2 swde modluk 5-6 swde rehber oldum![]()