Kantır_Sıtrayk
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Serverin Sahibi Benim Oylama 1 Hafta Sürecektir Size Göre Server Açacağım Ve Server'a Göre Alım Olacaktır.
Ha bu arada şimdiden başarılar
.
Ha bu arada şimdiden başarılar
Hahahaha gece gece güleceğim hiç yoktu. Whitelist de şu an yani açık ama warplar yok "açılmamış" derkenden bahsediyorum.Açılmamış bir sunucu için yetkili alımı, ilginç.
Hahahaha gece gece güleceğim hiç yoktu. Whitelist de şu an yani açık ama warplar yok "açılmamış" derkenden bahsediyorum.
Bir şey aklıma takıldı, böyle alım formları çok artmaya başladı sözüm sadece size değil buradan yani bu konu üzerinden herkese sormak istiyorum sizce sadece bir form doldurarak yetkili ön elemesi yapılması doğru mu, sorulara bakacak olursak " Yalancı mısın, ekibimizle anlaşabilir misin, tecrübelerin vb...) Ben kişisel olarak çok büyük bir kesimin bunlara doğru olmayacak ya da sadece sizleri tatmin etmek için yalan yanlış bilgiler yazacağını düşünüyorum. Mamafih verimin de düşeceğine inanıyorum, tabii sözüm meclisten dışarı. Doğru şeyler yazacak arkadaşlar da mevcut. Tabii yinede bu şekilde alım yapmak size göre daha verimli ise o zaman benim söylediklerimi bir hiç olarak düşünebilirsiniz.
Katılıyorum. Bir kişi ihanet edecekse bunu söyler mi? Söylerse zaten başvurusu hiçe gitmiş olacak. "Yalan söyler misin?" ise ayrı bir dava. Tecrübelerin neler? = 5-6 swde kuruculukBunun üzerine diğer böyle bir alım yapan konuya yazdığım mesajı buraya da ctrl + v ile yapıştırıyorum.
<3 Havuç reyizKatılıyorum. Bir kişi ihanet edecekse bunu söyler mi? Söylerse zaten başvurusu hiçe gitmiş olacak. "Yalan söyler misin?" ise ayrı bir dava. Tecrübelerin neler? = 5-6 swde kuruculuk
Sanki sunucu açmamış, orada kurucu yetkisine sahip olmuş. Daha kurucunun kelime anlamını bilmeyenler var Allah aşkına![]()
Tamam , haklısınız hocam ama ben formu hazırlamadım<3 Havuç reyiz![]()
Şaka Felan Mı Yapıyorsun "beni kurucu yapmalisiniz seni admin yaparim anlasalim boylelikle" ??? Biri Bana Bunu AçıklasınAdiniz sefa yas 17 1.5.2 den beri skype sefa.akcihan yok tutmaya devam ederdim sunucuya set 0 cekecem olabilir ban atmayi cok severim wand in yeri ayridir bence beni kurucu yapmalisiniz seni admin yaparim anlasalim boylelikle
GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Seni trolledi geçmiş olsun :3Tamam , haklısınız hocam ama ben formu hazırlamadım. Ve Zaten Bir Testte Yapacağız İhanet Üzerine
.
Şaka Felan Mı Yapıyorsun "beni kurucu yapmalisiniz seni admin yaparim anlasalim boylelikle" ??? Biri Bana Bunu Açıklasın![]()
![]()
![]()
![]()
Aynen havuç reyiz haklı you're trolled from him.Seni trolledi geçmiş olsun :3
Aynen havuç reyiz haklı you're trolled from him.