Oswin Network | 17 Rütbe | Petler | *Dobbe'nin Serveri* | Paintball | 1.8 | GEÇİCİ OLARAK KAPALI

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bence var olan oyunları değil de , Skripterin Onur'a değişik oyunlar yazdırmalısın. Kimsede olmayan değişik oyunlar olur ve serverin kat kat daha tutabilir.

Oswin

play.oswinnetwork.com
En iyi cevaplar
0
Bence var olan oyunları değil de , Skripterin Onur'a değişik oyunlar yazdırmalısın. Kimsede olmayan değişik oyunlar olur ve serverin kat kat daha tutabilir.
Görüşün için teşekkürler. Çalışmalarımız başladı.

CS:GO kutusu eklendi. Anahtarı 25k. Almak için ve açmak için /warp kutu . Fotoğraf:

Yakında Anka, Avcı ve Gölge kutusu eklenecektir. Silah getirmeyi de planlıyoruz. TNT Run ekleniyor.

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucuya daha önceden hiçbir hesap ile kaydolmamış olmama rağmen maksimum bir hesapla kaydolabilirsin hatası veriyor oyun adım Houdei ; Neriman abla yada biri kaydetsin şifreyi atsın özelden .d

Oswin

play.oswinnetwork.com
En iyi cevaplar
0
Sunucumuz Günceldir.

Yeni orman terraformu!

Ormanda karşınıza loot evleri ve kuleler çıkabilir!

gnarlar

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
faction da bana göre en zevkli şey bol bir köylü takası olmsa :D ve event zamanlarındada bazen eğlenceli oyunlar oynanması :D

şey maximum 1 hesapla kayıt ola bilirsin diye bu sorun sade bndemi var yoksa herkezdemi

Oswin

play.oswinnetwork.com
En iyi cevaplar
0
faction da bana göre en zevkli şey bol bir köylü takası olmsa :D ve event zamanlarındada bazen eğlenceli oyunlar oynanması :D

şey maximum 1 hesapla kayıt ola bilirsin diye bu sorun sade bndemi var yoksa herkezdemi
Nasıl ya düzeltmiştim bir saniye.

Noyzih

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Cs:Go kutusu sisteminin plugini lazım fiyatta konuşuruz skype: berkhan.isler