TRCollapse
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Maplar güzel basarılar
Teşekkür ederim. Önerilerinizi belirtirmisiniz?Maplar güzel basarılar
Kucuk oyunlar eklenirse daha zevkli olur tnt minigames gibiTeşekkür ederim. Önerilerinizi belirtirmisiniz?
TNT Run aklımdaydı zaten. Onun dışında Build Battle eklemeyi düşünüyorum.Kucuk oyunlar eklenirse daha zevkli olur tnt minigames gibi
Eğlenceli olur basarılarTNT Run aklımdaydı zaten. Onun dışında Build Battle eklemeyi düşünüyorum.
Görüşün için teşekkürler. Çalışmalarımız başladı.Bence var olan oyunları değil de , Skripterin Onur'a değişik oyunlar yazdırmalısın. Kimsede olmayan değişik oyunlar olur ve serverin kat kat daha tutabilir.
Kayıt sorununu düzelttim. Güncel.Sunucuya daha önceden hiçbir hesap ile kaydolmamış olmama rağmen maksimum bir hesapla kaydolabilirsin hatası veriyor oyun adım Houdei ; Neriman abla yada biri kaydetsin şifreyi atsın özelden .d
Nasıl ya düzeltmiştim bir saniye.faction da bana göre en zevkli şey bol bir köylü takası olmsave event zamanlarındada bazen eğlenceli oyunlar oynanması
şey maximum 1 hesapla kayıt ola bilirsin diye bu sorun sade bndemi var yoksa herkezdemi