Otomatik Etkinlik Plugini - GreenArrow Yapım - İstediğiniz Saatlerde Otomatik Event !

SFKY

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
OtomatikEtklink eklentisinin V1.1.0 versiyonunu yayınlıyorum;
Bu versiyonda;
uygulanacak-komut-listesi,
oyuncuya-gonderilecek-mesaj-lisesi,
koordinat,
etkinlik1,2,3,4 kaldırıldı.
Yeni eklenen özellikler;
Kısa config.yml bir göz atın anlarsın;
Kod:
eklenti-etkinlestirme: false
koordinat: true
etkinlik: saat:dakika:komut:dunya-adi:x:y:z;saat:dakika:komut:dunya-adi:x:y:z
@ZsCraft konuya eklersen sevinirim.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
@emrah4434 'ın dediği gibi, bekleme ekleyebilirsin.
Event yerine gitmek istemeyen oyuncular olabilir, zorla teleport olmaları hoşlarına gitmez.
Bunun için de etkinlik başlayacağı zaman sohbet penceresine tıklanabilir komut mesajı gönderebilirsin.
Oyuncu tıkladığında onu event yerine ışınlar böylece.
Etkinlik kurma işlemini de oyun içerisinden komutla yapabilirsin. Ayrıca sınırsız eklenti ekleme de yapabilirsin.

SFKY

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
** Önemli **
Eklenti v1.1.0 versiyonunda bir bug vardı bu bug düzeltildi (ne bugu ? : mesela sunucuda 2 kişi var komutu 2 kere giriyor.)
<- v1.1.5

SFKY

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
OtomatikEtklink V1.2.0'e güncellendi.

Bu versiyonda config.yml dosyası;
# Eklenti aktif olsun mu ?
# true = evet, false = hayir.
eklenti-etkinlestirme: false
# Asagidaki etkinligi ayarlamak icin ilk once, saat kismina saat yazin, dakika kismina dakika yazin.
# Ve komut kismina uygulanacak komutu yazin komutun icin %oyuncu% degiskenini kullanabilirsiniz bu degisken sadece mesajlar icin kullanilir ornek
# say Merhaba %oyuncu% dedigimiz de sohbet penceresinde su sekilde gozukur: Merhaba Sefa,Emrah (sunucuda kac kisi varsa onlarin kullanici adi gozukur.)
# Koordinat yazan yere eger true derseniz ve dunya-adi,x,y,z ayarlarsaniz oyunculari otomatik olarak x,y,z isinlar.
# Koordinat yazan yere eger false derseniz ve dunya-adi,x,y,z ayarlarsaniz oyunculari etkinlik alanina(x,y,z) gitmek istiyor musunuz diye sorar,
# eger oyuncu sohbet penceresine 'Evet' yazarsa oyuncu etkinlik alanina(x,y,z) isinlar.
# ayrica mutlaka dunya-adi,x,y,z kismini doldurmaniz gerekmektedir, oyunculari belirlediginiz etkinlik alanina(x,y,z) isinlamak icin.
# Ornek etkinlik;
# etkinlik: 12:00:say Merhaba %oyuncu%:false:world:100:65:256;12:01:say Tekrar Merhaba %oyuncu%!:true:world:100:65:256;
etkinlik: saat:Dakika:komut:koordinat:Dunya-adi:x:y:z;
Bu resim de etkinlik alanına gitmek istiyor musunuz diye soruyor;

Sohbet penceresine "Evet" yazdım ve etkinlik alanına ışınlandım.

OtomatikEtkinlik v1.2.0 özellikleri;
- Bu versiyonda config dosyasındaki koordinat: true/false kaldırıldı ve etkinliğe ilave edildi.
- Bu versiyonda etkinlik, satırın içindeki koordinat true yaparsanız oyuncuları otomatik olarak belirlediğiniz dünya,x,y,z ışınlar.
- Bu versiyonda etkinlik, satırın içindeki koordinat false yaparsanız oyunculara sorar etkinlik alanına gitmek istiyor musunuz diye oyuncu evet derse, belirlediğiniz dünya,x,y,z ışınlar.
- config.yml dosyasına açıklama eklendi.

Metin2TR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu Plugin Gayet Başarılı Sizden 1 plugin daha istiyorum yapabilirsenin harika olur

plugin: Mesela Etkinlik Gibi Olcak Biz Ayarlayacagız etkinlik 1 saat oyunda durunca 5 adet ench elma versin mesela oyuncu oyuna gelcek dkk olarak işlenecek mesela tam 60 dkk olunca 5 ench elma verilmesini istiyorum oyun zamanı etkinligi gibi olabilirmi

bu plugin sayesinde hem oyuncular daha cok online kalacak hem sıkılmadan oynayacaklar ?