Overwatch sizce nasıl?

EmreNetwork

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhabalar bugün yine sizlerin görüşlerinizi alacağım. Forumda oyun satışı başlamış ve Overwatch'da aralarında bulunmaktadır. Yani ucuz olduğundan dolayı birkaç kişi ya da daha fazla kişi almıştır. Peki Overwatch oynayanlara soruyorum sizce oyunun grafikleri,yapısı,oynanışı ve Team Fortress'a benzerliği konusunda görüşleriniz nelerdir? Aşağıda görüşlerinizi bekliyorum. İyi forumlar :D

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Forumda oyun satışı diye bir şey yok(Bir ara bir site sponsor oldu ancak dolandırıcı diye kaldırdılar sanırım. Belki duruyordur). Konuya gelirsek,
Bence TF2'den tek farkı grafikleri ve karakterleri olmuş. Oynanışı neredeyse tamamen TF2.

RedFail

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence hileleri kontrol etmek çok sıkıcı bir iş. Ha youtube a video atarsın falan izlenir o ayrı. Ama yani zaten bi adam genellikle hile olmuyor o yüzden ben yapmıyorum Overwatch. (CS:GO Overwatch xdxd)

Şaka bir yana 70TL vermek oyuna mantıklı değil gibi. Git TF2 oyna daha iyi.

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Alıp ta oynamadığım -zahmet bile etmediğim- fakat her satın alanın verdiği abzürt fiyat karşısında içinin yanmasını önlemek amacıyla 'çok güzel oyun ehe ehe xd' diye oynadığı ama kendilerinin bile indirdikleri saniye tf2 den farkı olmadıklarını anladıkları oyun.

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Takım oyunu ağırlıklı eğer anlaşamazsan yada takımda 1 2 kişi oynayamazsa sürekli kaybedebiliyorsun. Uzun vade'de sıkıcı bir oyun.
Fiyatı düştüğünde alabilirsin. Blizzard activision ile ortaklığı var. Coda çevirirlerse 2 3 sene sonra ondanda elini çekebilirsin.

EmreNetwork

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Takım oyunu ağırlıklı eğer anlaşamazsan yada takımda 1 2 kişi oynayamazsa sürekli kaybedebiliyorsun. Uzun vade'de sıkıcı bir oyun.
Fiyatı düştüğünde alabilirsin. Blizzard activision ile ortaklığı var. Coda çevirirlerse 2 3 sene sonra ondanda elini çekebilirsin.
Blizzard indirim yapacak. Kardeş sen bunun hayalinden vazgeç bence :D

Alıp ta oynamadığım -zahmet bile etmediğim- fakat her satın alanın verdiği abzürt fiyat karşısında içinin yanmasını önlemek amacıyla 'çok güzel oyun ehe ehe xd' diye oynadığı ama kendilerinin bile indirdikleri saniye tf2 den farkı olmadıklarını anladıkları oyun.
Çok yanlış düşünüyorsun. Oyunun TF2'den kat ve kat farkı var. Mesela hack sistemi VAC'dan daha iyi(oyunda hack yapmaya gerek bile kalmıyor),grafikleri daha iyi,optimizesi baya iyi olan,kaliteli,TF2 gibi pay to win değil ve Blizzard güvencesi. Şimdi gel TF2'den farkı yok de haa?

Forumda oyun satışı diye bir şey yok(Bir ara bir site sponsor oldu ancak dolandırıcı diye kaldırdılar sanırım. Belki duruyordur). Konuya gelirsek,
Bence TF2'den tek farkı grafikleri ve karakterleri olmuş. Oynanışı neredeyse tamamen TF2.
Oynanış tamamen değil biraz TF2'ye benzer.

Bence hileleri kontrol etmek çok sıkıcı bir iş. Ha youtube a video atarsın falan izlenir o ayrı. Ama yani zaten bi adam genellikle hile olmuyor o yüzden ben yapmıyorum Overwatch. (CS:GO Overwatch xdxd)

Şaka bir yana 70TL vermek oyuna mantıklı değil gibi. Git TF2 oyna daha iyi.
Oyunu alıp oynayınca farkını anlayacaksın

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Blizzard indirim yapacak. Kardeş sen bunun hayalinden vazgeç bence :D

Çok yanlış düşünüyorsun. Oyunun TF2'den kat ve kat farkı var. Mesela hack sistemi VAC'dan daha iyi(oyunda hack yapmaya gerek bile kalmıyor),grafikleri daha iyi,optimizesi baya iyi olan,kaliteli,TF2 gibi pay to win değil ve Blizzard güvencesi. Şimdi gel TF2'den farkı yok de haa?

Oynanış tamamen değil biraz TF2'ye benzer.

Oyunu alıp oynayınca farkını anlayacaksın
Tek bir sorum var Overwatch'ı satın mı aldın?

EmreNetwork

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hayır ama başka birinden oynadım. Hem de saatlerce ama alcam :D

Son düzenleme: