Overwatch sizce nasıl?

B4yAhmet

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İzlediniz fakat çoğu Youtuber oyun oynamayı bilmiyor sadece bağırıp çağırımayı biliyor. Eğer oynamayı öğrenirseniz Team Fortress 2'den ne kadar farklı olduğunu göreceksini.
Türk youtuber fazla izlemiyorum hocam zaten yabancı youtuberları izliyorum şimdi v3l3t damgası yemek istemem izlediğim 1-2 tane türk youtuber var.

OsuranJIJEK

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet çok haklısınız. Blizzard her karaktere ses değişik değişik ses efektleri ekleyerek,her kararaktere farklı farklı kombinasyon ekleyerek,her karakterin hikayesini ve çizgi romanını çıkararak,silah satın alma alamayıp karakterler güçlenmeyince tam bir Team Fortress 2 çakması Blizzard'ı kınıyorum. Tabi ki şaka bi yana bu burda söylencek en son şey hatta söylenmeyecek bir şey.
TF2 aynısını yaptı her karakterin romanı hikayesi var hem sanki tf2 hiç seslendirme yapmamış ,kombinasyon eklememiş , oyun modu çıkartmamış , karakterlerin özünde hiç bi benzerlik yok mesela tf2 deki medic ile ow taki medic çok farklı' ymış gibi konuşuyorsun ben esinlenmeye saygılıyım ama çoğu karakterin özeliiği benzer bknz: ow daki ile tf2 deki medic scout ile ow deki adını unuttuğum galiba ışınlanan kız ikiside yakından çok vuruyor sonra tf2 deki sniperin yayla owdeki sniperin yayı sonra engi abimiz de mmorg yapmışlar biraz ordaki engi de taret kuruyo buu benzerlikler esinlenme değil özentiliktir

Türk youtuber fazla izlemiyorum hocam zaten yabancı youtuberları izliyorum şimdi v3l3t damgası yemek istemem izlediğim 1-2 tane türk youtuber var.
yabancılardan baktım karşılaştırıyorlardı bi miss pauling' i eklemedikleri kalmış

Bu şekilde düşünürsek dünya üzerindeki tüm fps oyunları Maze War ve Spasim özentisidir.
da çoğu f2p oyundaki gibi elinde m4a4 ve glock 18 yok veya öyle başlamıyorsun