OvinixPvP Alım Açıktır. [2 Mod Alıncaktır]

MouslaeyMC

Bir Stack
En iyi cevaplar
0
Merhaba Değerli Forum.gamer Takipçileri Bugun Yeni Açtığımız Serverin Alımını Yapıcam.
Kısacası 2 Tane Mod Alıncaktır
Şartlar
İsim:Gerekli
Soyisim:İsteğe Bağlı
Discord:Zorunlu
Modun Amacı Nedir:Zorunlu
Modluk hakkında Bildikleriniz / Tecrübeleriniz:Zorunlu
Kaç Serverde Çalıştınız:Zorunlu
Butun Herkeze Saygınız:Zorunlu[%100 demeyin Kimsenin O Kadar Olmaz]
Küfür Kullanırmısınız:Zorunlu
Bize Ne Gibi Katkı Sağlayabilirsiniz:Zorunlu
Mizah Dereceniz:isteğe Bağlı[Az/Çok/Her zaman Ciddiyimdir]

Herkezin Forumu Bu Konuda Ölçülcektir .
Ben Çok İyiyim Ben Şöleyim Diyenlere İtima Edilmicektir.
Başka Alım Olmıcaktır Ve Gerekirse Egosu Az Olsun

Ovinix.Batihost.com

GGalot01

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İsim:Gökhan
Soyisim:Gençcan
Discord: Var
Modun Amacı Nedir: Oyunda Hata Varmı Bug Varmı Diye Kontrol Eder Yeri Geldiğinde Kurucuya Yardim Eder Yeri Geldiğinde Oyuncuların Buglarını Düzeltir Genellikle Online Olacaktir
Modluk hakkında Bildikleriniz / Tecrübeleriniz: Tecrübeleriniz derken mod genellikle pek kullanilmaz oyüzden pek yapmadim
Kaç Serverde Çalıştınız:Çok Sunucuda Çaliştim İsimlerini Bilmiyorum Ama Hepside Kapandi Ciddi Kişiler Değildi
Butun Herkeze Saygınız: Evet Simdi Gelelim Bu Konuya Kurucu Eğer Benden Ciddi Olmami İstiyorsa Ciddi Olurum Saygili Olmami İstiyorsa Saygili Olurum Yani Size Bağlı
Küfür Kullanırmısınız: Kurucu İsterse (ex:amerika) gibi küfürler kullanırım ama istemzse asla
Bize Ne Gibi Katkı Sağlayabilirsiniz:Size Build Kısmında Katkı Sağlayabilirim Plugin Kisminda Katkı Sağlayabilirim
Mizah Dereceniz: Arkadaşlarim Bana Komik Diyor Ben Çorumluyum Sesim Köylü Seslerine Benziyor Ve Yaptiğim Espiri Gülünç Oluyor Bazen Oyunda Hayattan Soğduran Espri De Yapabiliyrm :D

DgknDgn38

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
İsim: Doğukan
Soyisim: None
Discord: #5682
Modun Amacı Nedir: Serverle ilgilenmek. Bulduğu bugları vs. şeyleri bir üst yetkiliye bildirmek.
Modluk hakkında Bildikleriniz / Tecrübeleriniz: Daha önce bir server açmıştım. 2 serverde modluk yaptım. Komutların çoğunu biliyorum
Kaç Serverde Çalıştınız: 4
Butun Herkeze Saygınız: %80
Küfür Kullanırmısınız: Küfür kullanmam. Argo bazen olabilir.
Bize Ne Gibi Katkı Sağlayabilirsiniz: Serveri geliştirmenize katkı sağlayabilirim.
Mizah Dereceniz: çok

MouslaeyMC

Bir Stack
En iyi cevaplar
0
İsim: Doğukan
Soyisim: None
Discord: #5682
Modun Amacı Nedir: Serverle ilgilenmek. Bulduğu bugları vs. şeyleri bir üst yetkiliye bildirmek.
Modluk hakkında Bildikleriniz / Tecrübeleriniz: Daha önce bir server açmıştım. 2 serverde modluk yaptım. Komutların çoğunu biliyorum
Kaç Serverde Çalıştınız: 4
Butun Herkeze Saygınız: %80
Küfür Kullanırmısınız: Küfür kullanmam. Argo bazen olabilir.
Bize Ne Gibi Katkı Sağlayabilirsiniz: Serveri geliştirmenize katkı sağlayabilirim.
Mizah Dereceniz: çok
Mlsf yaşından Dolayı alamıyorum

of yaşın ne önemi var

Baya Bi Önemi var Benim İçin

Saolun :)

FlashDesigns

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İsim: Samet
Discord: Samet a Glr
Modun Amacı Nedir: Mod oyuncuların sorunları cevaplar hata varsa düzeltir 5 saat onlıne kalmalıdır gunluk
Modluk hakkında Bildikleriniz / Tecrübeleriniz: Ben 5-6 yerde kurucu ve mod oldum modun komutları bilnmeli ve ben bilyorum
Kaç Serverde Çalıştınız: 10
Butun Herkeze Saygınız:Zorunlu[%100 demeyin Kimsenin O Kadar Olmaz] ayne sizin de dediiniz gibi %100 olamaz ama herkezin bi saygı ölçüsü vardır benimki ise %75
Küfür Kullanırmısınız: Hayır
Bize Ne Gibi Katkı Sağlayabilirsiniz: Servrei hub yaparak spawn mesela buildim iyidir puluginim iyidir hatalrı çözerim bu yonden katkı saglarım
Mizah Dereceniz:isteğe Bağlı[Az/Çok/Her zaman Ciddiyimdir]: ÇOK

kingufosss

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
sa kardesim bisi sorucam
ben reklamci olurum ama sadece forumlarda deil heryerde reklam yapicam
kendi facebook gruplarim var 1 i 4000 kisi 3 face grubum var baya bi reklam yaparim ama
tek sartim yetkim reklamci gibi deilde vip gibi felan bisey olsun veya vip olsun

MouslaeyMC

Bir Stack
En iyi cevaplar
0
İsim: Samet
Discord: Samet a Glr
Modun Amacı Nedir: Mod oyuncuların sorunları cevaplar hata varsa düzeltir 5 saat onlıne kalmalıdır gunluk
Modluk hakkında Bildikleriniz / Tecrübeleriniz: Ben 5-6 yerde kurucu ve mod oldum modun komutları bilnmeli ve ben bilyorum
Kaç Serverde Çalıştınız: 10
Butun Herkeze Saygınız:Zorunlu[%100 demeyin Kimsenin O Kadar Olmaz] ayne sizin de dediiniz gibi %100 olamaz ama herkezin bi saygı ölçüsü vardır benimki ise %75
Küfür Kullanırmısınız: Hayır
Bize Ne Gibi Katkı Sağlayabilirsiniz: Servrei hub yaparak spawn mesela buildim iyidir puluginim iyidir hatalrı çözerim bu yonden katkı saglarım
Mizah Dereceniz:isteğe Bağlı[Az/Çok/Her zaman Ciddiyimdir]: ÇOK

Değerledirilcektir Cevabınız İçin Teşekkürler.

sa kardesim bisi sorucam
ben reklamci olurum ama sadece forumlarda deil heryerde reklam yapicam
kendi facebook gruplarim var 1 i 4000 kisi 3 face grubum var baya bi reklam yaparim ama
tek sartim yetkim reklamci gibi deilde vip gibi felan bisey olsun veya vip olsun

Sadece Mod Alımı Vardır.

OSMAN485215

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
isim: osman
soyismim : boşver ne yapacan :D
Discord: xNicePvP#7993
modun amacı: komutları bilmek, oyuncularla ilgilenmek, veya vip alacak varsa ve kurucu yoksa ininalına attırır parayı ondan sonra kurucuya parayı atmakdır !!!

Semanur1

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İsim:Smeanur
Discord:yok maalesef tek zorunlu adres yeter diye düşünüyorum?
Modun Amacı Nedir:oyuncular ile iletişim içinde olup onların gerek sorularını cevaplamak gerekse sorunlarına çözüm bulmak için serverda bulunur.İstek-Şikayetleri daha üst makamlara iletir.Oyun içi huzuru ve güvenliği sağlar.Düzeni sağlar.
Modluk hakkında Bildikleriniz / Tecrübeleriniz:Tecrübelerim yüksektir.Her kesimden oyuncu ile her türden serverda görev yaptım.Oyuncuların dilinden anlarım.Onlarla anlaşırım.Karşımdaki 10 yaşında bile olsa saygılı şekilde cevap veririm.
Kaç Serverde Çalıştınız:Sadece Moderatör olarak değil ancak Mod-Admin-BaşAdmin olarak toplam 15ten fazla olduğunu söyleyebilirim.
Butun Herkeze Saygınız:Laubalilik bir sınırı aşmadıkça %100 saygılıyımdır.Biri bana gülmediğim halde laubali hareketler ve şakalar yaparsa o kişiye karşı saygım düşer.
Küfür Kullanırmısınız:Kullanmıyorum.
Bize Ne Gibi Katkı Sağlayabilirsiniz:'Modluk hakkında bildikleriniz' ve 'Tecrübeleriniz' kısmında yazdığım her şey server a katkı sağlar.
Mizah Dereceniz:Mizah derecesi diye bir şey yoktur. Çok veya Her zaman ciddiyim diyen biri yalan söylüyordur.Bir insanın mizah derecesinin yerinde olması için nerede otorite sağlayacağını nerede güldüreceğini bilmesi gerekir.Her zaman ciddi olmak veya her zaman komik 'olmaya çalışmak' iyi bir seçim değildir.

AlperBy1905

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İsim:Smeanur
Discord:yok maalesef tek zorunlu adres yeter diye düşünüyorum?
Modun Amacı Nedir:oyuncular ile iletişim içinde olup onların gerek sorularını cevaplamak gerekse sorunlarına çözüm bulmak için serverda bulunur.İstek-Şikayetleri daha üst makamlara iletir.Oyun içi huzuru ve güvenliği sağlar.Düzeni sağlar.
Modluk hakkında Bildikleriniz / Tecrübeleriniz:Tecrübelerim yüksektir.Her kesimden oyuncu ile her türden serverda görev yaptım.Oyuncuların dilinden anlarım.Onlarla anlaşırım.Karşımdaki 10 yaşında bile olsa saygılı şekilde cevap veririm.
Kaç Serverde Çalıştınız:Sadece Moderatör olarak değil ancak Mod-Admin-BaşAdmin olarak toplam 15ten fazla olduğunu söyleyebilirim.
Butun Herkeze Saygınız:Laubalilik bir sınırı aşmadıkça %100 saygılıyımdır.Biri bana gülmediğim halde laubali hareketler ve şakalar yaparsa o kişiye karşı saygım düşer.
Küfür Kullanırmısınız:Kullanmıyorum.
Bize Ne Gibi Katkı Sağlayabilirsiniz:'Modluk hakkında bildikleriniz' ve 'Tecrübeleriniz' kısmında yazdığım her şey server a katkı sağlar.
Mizah Dereceniz:Mizah derecesi diye bir şey yoktur. Çok veya Her zaman ciddiyim diyen biri yalan söylüyordur.Bir insanın mizah derecesinin yerinde olması için nerede otorite sağlayacağını nerede güldüreceğini bilmesi gerekir.Her zaman ciddi olmak veya her zaman komik 'olmaya çalışmak' iyi bir seçim değildir.
Daha ismini doğru yazamayan birini alacaklarını hiç sanmıyorum.

FFHD

orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
En iyi cevaplar
21
Başvuru formunu geliştirmelisin. Ayrıca konuya önem ver.