Fikir değil eleştiri bu. Başkalarının fikrine saygım sonsuz.Yanlışlarımı da düzeltebilir ancak bunu burada bu şekilde kaba bir dille yapması yanlış.Başkasının fikrine saygı duymuyorsan oyuncuları idare edemezsin.
Fikir değil eleştiri bu. Başkalarının fikrine saygım sonsuz.Yanlışlarımı da düzeltebilir ancak bunu burada bu şekilde kaba bir dille yapması yanlış.Başkasının fikrine saygı duymuyorsan oyuncuları idare edemezsin.
Fikir değil eleştiri bu. Başkalarının fikrine saygım sonsuz.Yanlışlarımı da düzeltebilir ancak bunu burada bu şekilde kaba bir dille yapması yanlış.
"Daha ismini doğru yazamayan birini alacaklarını hiç sanmıyorum."Fikir değil eleştiri bu. Başkalarının fikrine saygım sonsuz.Yanlışlarımı da düzeltebilir ancak bunu burada bu şekilde kaba bir dille yapması yanlış.
Kaba bir dil kullanmadı, hatanı açıkça belirtti.
Hocam tamam hata benim.Ben yanlış yazmışım hızlı yazarken.Kontrol ederken gözümden kaçmış.Artık alıntılamazsanız sevinirim."Daha ismini doğru yazamayan birini alacaklarını hiç sanmıyorum."
Kabalık yapmış gibi durmuyor. Ayrıca sende kaba bir dil ile ona karşılık verdin..
See you soon.Hocam tamam hata benim.Ben yanlış yazmışım hızlı yazarken.Kontrol ederken gözümden kaçmış.Artık alıntılamazsanız sevinirim.
İyi forumlar!
isim: osman
soyismim : boşver ne yapacan
Discord: xNicePvP#7993
modun amacı: komutları bilmek, oyuncularla ilgilenmek, veya vip alacak varsa ve kurucu yoksa ininalına attırır parayı ondan sonra kurucuya parayı atmakdır !!!