Oyna.WENTRALCRAFT.net [1.15.2] +35 ONLİNE! (Özel Büyüler Eklendi /MARKET)

Dr_James

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Server Cok Güzel 1.15.2 de ilk defa bukadar guzel bir sw gördüm elinize saglık ayrıca HİÇ LAG YOK bu daha iyi

batuhanw23

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
sw de yetkililer rezalet oyuncu ilişkileri daha ön planda küfür imalı konuşan yetkililer abi diyince 1 saat mute atan yetkililer vs. vs. onun dışında sürekli kapanan bir sw

PotenzaTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
sw de yetkililer rezalet oyuncu ilişkileri daha ön planda küfür imalı konuşan yetkililer özür dilerim diyince 1 saat mute atan yetkililer vs. vs. onun dışında sürekli kapanan bir sw
herhangi bir oyuncuya ''v e l e t' diye hakaret et sonra mute yedim diye ağlıyorsun ve şimdide gelmiş iftira atıyorsun umarım aradığın sunucuyu bulursun...

PotenzaTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
5 arkadaş toplanmış şimdide kötü yorum yapıyorsunuz anlıyorum hiç problem değil ''isim etiketi koyun'' lafını yüzbinlerce kez söyledik ve bunu en iyi sen biliyorsun :D sizin gibilere yerimiz yok

PotenzaTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
149006
25 Online var ve tps miz şu an da 20 :) pingimizde 20
yalanlamaya devam edelim başka arkadaşın yok mu ? biraz daha çağır hem küfür et hem hakaret et hem tehdit istersen vip ol yine banlarım.

VortexProvder

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Server iyi ama bir sürü bug var bu buglar nedeniyle 3-4 günlük emeğim çöp oldu serverde 1 - 5 tane zengin var onun haricinde herkes aynı durumda hatta 2 saat önceki durumda bug sebebiyle full+full envanterimi lavda kaybettim bu durumu kuruculara belirttiğimde oyun hatasına bir şey yapamayız dediler serverde 10 tane spawnerim çalındı bunlarıda bildirdim ama yine boş bu olayı discordta tartışmaya açtım discordlarından kovuldum ayrıca server neredeyse her 2 saatte yeniden başlatılıyor size tavsiyem daha iyi bir server bulmanız kendileri en iyi 1.15.2 survival serveri olduklarını idda ediyolar isterseniz deneyin ama benim puanlandırmam
3/10
he bide şöyle bir şey var siz normal bir şekilde en basitinden ağaç keserken arkanızda bir anda serverin zenginlerinden biri çıkıp sizi öldürüp envanterinizdeki bütün itmleri alıp gidiyor güveneceğiniz nerdeyse kimse yok mesela netherde blaze sp almaya gidiyorsunuz diyelim yanınızdaki sözde "pre" size bir anda elmas kılıcıyla vurup sizin itemlerinizide sp leride alıyor bu durumu "hırsızlık" altında belirtince napalım güvenmeseydin diyolar ve serverin chatteki muhabbeti 3-4 kişi arasında gidiyor bilginize iyi oyunlar okuduğunuz için teşkkür ederim

PotenzaTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Server iyi ama bir sürü bug var bu buglar nedeniyle 3-4 günlük emeğim çöp oldu serverde 1 - 5 tane zengin var onun haricinde herkes aynı durumda hatta 2 saat önceki durumda bug sebebiyle full+full envanterimi lavda kaybettim bu durumu kuruculara belirttiğimde oyun hatasına bir şey yapamayız dediler serverde 10 tane spawnerim çalındı bunlarıda bildirdim ama yine boş bu olayı discordta tartışmaya açtım discordlarından kovuldum ayrıca server neredeyse her 2 saatte yeniden başlatılıyor size tavsiyem daha iyi bir server bulmanız kendileri en iyi 1.15.2 survival serveri olduklarını idda ediyolar isterseniz deneyin ama benim puanlandırmam
3/10
he bide şöyle bir şey var siz normal bir şekilde en basitinden ağaç keserken arkanızda bir anda serverin zenginlerinden biri çıkıp sizi öldürüp envanterinizdeki bütün itmleri alıp gidiyor güveneceğiniz nerdeyse kimse yok mesela netherde blaze sp almaya gidiyorsunuz diyelim yanınızdaki sözde "pre" size bir anda elmas kılıcıyla vurup sizin itemlerinizide sp leride alıyor bu durumu "hırsızlık" altında belirtince napalım güvenmeseydin diyolar ve serverin chatteki muhabbeti 3-4 kişi arasında gidiyor bilginize iyi oyunlar okuduğunuz için teşkkür ederim
Bunu hile kullanan birisi mi söylüyor ???
arkadaşın sorununu hemen açıklayayım maden kazarken altı delinmiş bir anda lava düşmüş bug diye ağlayan bir küçük kardeşimiz
halbuki hileden nukeri açıyor yanlışıkla ve yanlışıkla altını kırıyor lava düşüp ölüyor ve sonrada ağlıyor
hiç kimsede bug yokken tek sende oluyor anlıyorum senide