TheBloodyMask
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Aslında adv. map değil ancak Tario76 (sayıyı yanlış yazmış olabilirim) ve arkadaşının ege abi için yaptığı dağ evi olabilir 
senin de bildiğin gibi böyle maplar en iyi maplar arasına giremez. lütfen, daha iyi aritalar bekliyorum!Aslında adv. map değil ancak Tario76 (sayıyı yanlış yazmış olabilirim) ve arkadaşının ege abi için yaptığı dağ evi olabilir![]()
naber zupacraftersenin de bildiğin gibi böyle maplar en iyi maplar arasına giremez. lütfen, daha iyi aritalar bekliyorum!
konuşcaksan sohbetten mesaj atabilirsin. lütfen konuyu kirletme[DOUBLEPOST=1389194653,1389030113][/DOUBLEPOST]ARKADAŞLAR BU SEFER DE BİR MAP YERİNE BİR SİTE VERECEĞİM. BU SİTEDE GERÇEKTEN ÇOK KALİTELİ HARİTALAR VAR. ASLINDA BU KONUDAKİ MAPLARIN ÇOĞUNU DA ORADAN ALDIM. AMA ORDA ÇOK DAHA FAZLASI VAR. ASLINDA BU SİTEYİ ÇOĞUMUZ BİLİYORUZ AMA BİLMEYENLER İÇİN ADRESİ:naber zupacrafter
eskiden hep o siteden map indirirdim arkadaşlarla oynamak için ama şimdi hiçbiri yohkonuşcaksan sohbetten mesaj atabilirsin. lütfen konuyu kirletme[DOUBLEPOST=1389194653,1389030113][/DOUBLEPOST]ARKADAŞLAR BU SEFER DE BİR MAP YERİNE BİR SİTE VERECEĞİM. BU SİTEDE GERÇEKTEN ÇOK KALİTELİ HARİTALAR VAR. ASLINDA BU KONUDAKİ MAPLARIN ÇOĞUNU DA ORADAN ALDIM. AMA ORDA ÇOK DAHA FAZLASI VAR. ASLINDA BU SİTEYİ ÇOĞUMUZ BİLİYORUZ AMA BİLMEYENLER İÇİN ADRESİ:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
senin başka bir site ya da harita önerin var mı?eskiden hep o siteden map indirirdim arkadaşlarla oynamak için ama şimdi hiçbiri yoh![]()
bende planet minecrafttı söyliyecektim ama sen söyledinSİTE OLARAK BİR DE PLANET MINECRAFT VAR. AMA ORDAKİ HARİTA SAYISI ÇOK PLDUĞUNDAN SEÇİM YAPMAK ZOR OLABİLİYOR. YİNE DEGÜZEL BİR SİTE.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.[DOUBLEPOST=1389292899,1389292850][/DOUBLEPOST]
senin başka bir site ya da harita önerin var mı?
sağol. bu söylediklerine bakacağım.[DOUBLEPOST=1389378376,1389377581][/DOUBLEPOST]Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Eskiden Sadece bu siteden map indirirdim Güzel maplar var birkaçtane
Bide
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.iyi Mapler![]()
UNDERGROUND ve UNDERGROUND 2... GALİBA SURVİVAL MAP. GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL HARİTALARA BENZİYORLAR. ŞİMDİ VİDEOLARINI İZLEDİM. ADAMLAR İYİ HAZIRLAMIŞ. AMA BİR SROUN VAR, BEN SURVIVAL MAP PEK SEVMEMLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Eskiden Sadece bu siteden map indirirdim Güzel maplar var birkaçtane
Bide
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.iyi Mapler![]()
sağol. bu söylediklerine bakacağım.[DOUBLEPOST=1389378376,1389377581][/DOUBLEPOST]
UNDERGROUND ve UNDERGROUND 2... GALİBA SURVİVAL MAP. GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL HARİTALARA BENZİYORLAR. ŞİMDİ VİDEOLARINI İZLEDİM. ADAMLAR İYİ HAZIRLAMIŞ. AMA BİR SROUN VAR, BEN SURVIVAL MAP PEK SEVMEM. AMA YİNE DE ÖNERİN İÇİN ÇOK SAĞOL. SURVİVAL SEVENLERE TAVSİYE EDERİM, BİR BAKIN.
Çok batan yerinden anlamışsın .BUNU YAPMAK ÇOK ZOR FALAN DEĞİL. AMA ;
1- DİKKAT EDERSEN O ŞEKİLDE ARAYINCA SADECE BAZI FORUMLARIN HARİTA BÖLÜMLERİ KARŞIMIZA ÇIKIYOR. YANİ 1000LERCE HARİTAYLA KARŞI KARŞIYA KALIYORUZ VE BUNLARIN EN AZ %90'I SAÇMA SAPAN HARİTALAR. AYRICA ARALARINDAN SEÇİM YAPMAK ÇOK ZOR. NEYİN NE OLDUĞUNU BİLEMİYORSUN.
2- BU ŞEKİLDE ARAYINCA KARŞIMIZA HEP TÜRKÇE HARİTALAR ÇIKIYOR. AMA BEN DAHA ÇOK YABANCI HARİTALAR İSTİYORUM VE BUNU KONUNUN BAŞINDA SÖYLEMİŞTİM. YABANCI HARİTA İSTEMEMİN SEBEPLERİ DE, BİRİNCİSİ DAHA KALİTELİ OLMALARI VE BAŞKA SEBEPLER DE VAR. İNGİLİZCE ARAYINCA DA HEP BİLDİĞİM HARİTALAR ÇIKIYOR.
3- BU KONUNUN BAŞKA BİR AMACI DA İNSANLARA KALİTELİ HARİTALARIN DİREK LİNKLERİNİ VERMEKTİ. BEN, VERDİĞİM LİNKLER SAYESİNDE ÇOK KİŞİNİN HARİKA HARİTALARLA TANIŞTIĞINI VE BUNLARA HIZLICA ULAŞABİLDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM.
SANIRIM BU KADAR YETER. BÖLÜM MODERATÖRÜSÜN DİYE SAYGI DUYUYORUM AMA BENİ APTAL YERİNE KOYAMAZSIN!
NEYSE PEKİ, İNŞAALLAH GERÇEKTEN ÖYLEDİR. KUSURA BAKMAÇok batan yerinden anlamışsın .
Ben sana onu ciddiye al diye göndermedimki
ben sadece illaki aradağını bulursun amaçla koydum
ayrıca seni aptal yerine koyan varsa söyle polisi arayacağım![]()
İnanmayabilirsin her zaman inanmak güçlük olabilirNEYSE PEKİ, İNŞAALLAH GERÇEKTEN ÖYLEDİR. KUSURA BAKMAAMA DEDİĞİM GİBİ O ŞEKİLDE ARAMAYI ÇOK DENEMİŞ VE AMACIMA ULAŞAMAMIŞTIM.