Oynanması Gereken Haritalar

bu konu gerekli/güzel mi?

• Kullanılan toplam oy
    70
  • Anket kapatılmış .

TheBloodyMask

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında adv. map değil ancak Tario76 (sayıyı yanlış yazmış olabilirim) ve arkadaşının ege abi için yaptığı dağ evi olabilir :D

zupacrafter

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
naber zupacrafter
konuşcaksan sohbetten mesaj atabilirsin. lütfen konuyu kirletme[DOUBLEPOST=1389194653,1389030113][/DOUBLEPOST]ARKADAŞLAR BU SEFER DE BİR MAP YERİNE BİR SİTE VERECEĞİM. BU SİTEDE GERÇEKTEN ÇOK KALİTELİ HARİTALAR VAR. ASLINDA BU KONUDAKİ MAPLARIN ÇOĞUNU DA ORADAN ALDIM. AMA ORDA ÇOK DAHA FAZLASI VAR. ASLINDA BU SİTEYİ ÇOĞUMUZ BİLİYORUZ AMA BİLMEYENLER İÇİN ADRESİ:

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
konuşcaksan sohbetten mesaj atabilirsin. lütfen konuyu kirletme[DOUBLEPOST=1389194653,1389030113][/DOUBLEPOST]ARKADAŞLAR BU SEFER DE BİR MAP YERİNE BİR SİTE VERECEĞİM. BU SİTEDE GERÇEKTEN ÇOK KALİTELİ HARİTALAR VAR. ASLINDA BU KONUDAKİ MAPLARIN ÇOĞUNU DA ORADAN ALDIM. AMA ORDA ÇOK DAHA FAZLASI VAR. ASLINDA BU SİTEYİ ÇOĞUMUZ BİLİYORUZ AMA BİLMEYENLER İÇİN ADRESİ:

eskiden hep o siteden map indirirdim arkadaşlarla oynamak için ama şimdi hiçbiri yoh :S

zupacrafter

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
SİTE OLARAK BİR DE PLANET MINECRAFT VAR. AMA ORDAKİ HARİTA SAYISI ÇOK PLDUĞUNDAN SEÇİM YAPMAK ZOR OLABİLİYOR. YİNE DEGÜZEL BİR SİTE.
[DOUBLEPOST=1389292899,1389292850][/DOUBLEPOST]
eskiden hep o siteden map indirirdim arkadaşlarla oynamak için ama şimdi hiçbiri yoh :S
senin başka bir site ya da harita önerin var mı?

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
SİTE OLARAK BİR DE PLANET MINECRAFT VAR. AMA ORDAKİ HARİTA SAYISI ÇOK PLDUĞUNDAN SEÇİM YAPMAK ZOR OLABİLİYOR. YİNE DEGÜZEL BİR SİTE.
[DOUBLEPOST=1389292899,1389292850][/DOUBLEPOST]
senin başka bir site ya da harita önerin var mı?
bende planet minecrafttı söyliyecektim ama sen söyledin :D

zupacrafter

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

:creeper:Eskiden Sadece bu siteden map indirirdim Güzel maplar var birkaçtane:creeper:
:creeper:Bide

:creeper:
iyi Mapler:creeper:
sağol. bu söylediklerine bakacağım.[DOUBLEPOST=1389378376,1389377581][/DOUBLEPOST]

:creeper:Eskiden Sadece bu siteden map indirirdim Güzel maplar var birkaçtane:creeper:
:creeper:Bide

:creeper:
iyi Mapler:creeper:
UNDERGROUND ve UNDERGROUND 2... GALİBA SURVİVAL MAP. GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL HARİTALARA BENZİYORLAR. ŞİMDİ VİDEOLARINI İZLEDİM. ADAMLAR İYİ HAZIRLAMIŞ. AMA BİR SROUN VAR, BEN SURVIVAL MAP PEK SEVMEM :D . AMA YİNE DE ÖNERİN İÇİN ÇOK SAĞOL. SURVİVAL SEVENLERE TAVSİYE EDERİM, BİR BAKIN.

Lukasss93

Taş Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0
sağol. bu söylediklerine bakacağım.[DOUBLEPOST=1389378376,1389377581][/DOUBLEPOST]
UNDERGROUND ve UNDERGROUND 2... GALİBA SURVİVAL MAP. GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL HARİTALARA BENZİYORLAR. ŞİMDİ VİDEOLARINI İZLEDİM. ADAMLAR İYİ HAZIRLAMIŞ. AMA BİR SROUN VAR, BEN SURVIVAL MAP PEK SEVMEM :D . AMA YİNE DE ÖNERİN İÇİN ÇOK SAĞOL. SURVİVAL SEVENLERE TAVSİYE EDERİM, BİR BAKIN.
:creeper:Bende Survival oynamam ama konulu bir şey güzel modlarla falan oynayınca iyi oluyo bide multiplayer:creeper:

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
BUNU YAPMAK ÇOK ZOR FALAN DEĞİL. AMA ;
1- DİKKAT EDERSEN O ŞEKİLDE ARAYINCA SADECE BAZI FORUMLARIN HARİTA BÖLÜMLERİ KARŞIMIZA ÇIKIYOR. YANİ 1000LERCE HARİTAYLA KARŞI KARŞIYA KALIYORUZ VE BUNLARIN EN AZ %90'I SAÇMA SAPAN HARİTALAR. AYRICA ARALARINDAN SEÇİM YAPMAK ÇOK ZOR. NEYİN NE OLDUĞUNU BİLEMİYORSUN.
2- BU ŞEKİLDE ARAYINCA KARŞIMIZA HEP TÜRKÇE HARİTALAR ÇIKIYOR. AMA BEN DAHA ÇOK YABANCI HARİTALAR İSTİYORUM VE BUNU KONUNUN BAŞINDA SÖYLEMİŞTİM. YABANCI HARİTA İSTEMEMİN SEBEPLERİ DE, BİRİNCİSİ DAHA KALİTELİ OLMALARI VE BAŞKA SEBEPLER DE VAR. İNGİLİZCE ARAYINCA DA HEP BİLDİĞİM HARİTALAR ÇIKIYOR.
3- BU KONUNUN BAŞKA BİR AMACI DA İNSANLARA KALİTELİ HARİTALARIN DİREK LİNKLERİNİ VERMEKTİ. BEN, VERDİĞİM LİNKLER SAYESİNDE ÇOK KİŞİNİN HARİKA HARİTALARLA TANIŞTIĞINI VE BUNLARA HIZLICA ULAŞABİLDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM.

SANIRIM BU KADAR YETER. BÖLÜM MODERATÖRÜSÜN DİYE SAYGI DUYUYORUM AMA BENİ APTAL YERİNE KOYAMAZSIN!
Çok batan yerinden anlamışsın .
Ben sana onu ciddiye al diye göndermedimki
ben sadece illaki aradağını bulursun amaçla koydum
ayrıca seni aptal yerine koyan varsa söyle polisi arayacağım :)

zupacrafter

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Çok batan yerinden anlamışsın .
Ben sana onu ciddiye al diye göndermedimki
ben sadece illaki aradağını bulursun amaçla koydum
ayrıca seni aptal yerine koyan varsa söyle polisi arayacağım :)
NEYSE PEKİ, İNŞAALLAH GERÇEKTEN ÖYLEDİR. KUSURA BAKMA :) AMA DEDİĞİM GİBİ O ŞEKİLDE ARAMAYI ÇOK DENEMİŞ VE AMACIMA ULAŞAMAMIŞTIM.

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
NEYSE PEKİ, İNŞAALLAH GERÇEKTEN ÖYLEDİR. KUSURA BAKMA :) AMA DEDİĞİM GİBİ O ŞEKİLDE ARAMAYI ÇOK DENEMİŞ VE AMACIMA ULAŞAMAMIŞTIM.
İnanmayabilirsin her zaman inanmak güçlük olabilir
Ama 1 ay bile olsa araştırdığında kesinlikle Hz.Google buluyor :/

zupacrafter

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ARKADAŞLAR KONUDA BİRAZ FAZLA MESAJ OLDUĞUNDAN HARİTALARI BULMAKTA ZORLANMAYIN DİYE SEÇTİĞİM BAZI HARİTALARI KONUNUN BAŞINA KOYDUM. BELKİ O LİSTEYİ İLERDE DEĞİŞTİRİRİM YA DA DİREK YENİ HARİTALAR EKLERİM. YENİ HARİTALAR BEKLİYORUM!!![DOUBLEPOST=1392397638,1389879636][/DOUBLEPOST]ARKADAŞLAR BAŞKA BİLDİĞİNİZ HARİTALAR VARSA LÜTFEN SÖYLEYİN !..[DOUBLEPOST=1392468513][/DOUBLEPOST]güncel[DOUBLEPOST=1392559342][/DOUBLEPOST]Harika bir map. oynamak için custom npcs modu gerekiyor. büyük bir harita, görevler ve daha fazlası.. THE HOLY TRUTH ADV. MAP