Oyun İncelemesi Nedir ve Nasıl Yapılır? [2025 - Güncel]

Bu konu süresiz olarak sabitlenmiş.

BorakanT

ben kimim?
En iyi cevaplar
7
Eh güzel ama sanki bu konu da okunabilirlikte gitmiş
(bknz. koyu temada o kadar koyu başlık konur mu)

BYTH

300 tracks in my Adidas track jacket
Emekli
En iyi cevaplar
17
Eh güzel ama sanki bu konu da okunabilirlikte gitmiş
(bknz. koyu temada o kadar koyu başlık konur mu)
Maalesef bu konu forumun otomatik olarak sunduğu beyaz tema düşünülerek yapılmıştır, karanlık tema için yapabileceğim ek bir şey yok.​

BorakanT

ben kimim?
En iyi cevaplar
7
Maalesef bu konu forumun otomatik olarak sunduğu beyaz tema düşünülerek yapılmıştır, karanlık tema için yapabileceğim ek bir şey yok.​
Tavsiyem parantez içerisinde beyaz olarak yazman ama beyaz temada görülemeyecek şekilde. Böylece karanlık temada okuyanlar da görebilir. Bu arada kötüleme olarak algılamamışsındır umarım yorumumu, sadece söylemek istedim.

Nxymn

Warum diese games? Sei doch einfach Straight.
En iyi cevaplar
2
Okuduktan sonra 6 yıldır oynadığım oyunun yazısını yaptım fakat çok da iyi olmadı sanki,elinize sağlık.

Daaydreamer

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
3
Karakter sayısı da çok önemli. Makaleleriniz en az 3000 karakter olmalı. Minecraft'tan bahsediyorsanız bile Minecraft'ın ne olduğundan da bahsetmeyi unutmayın. Belki bilmeyenler vardır yani.

_Alecks_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
2
Steam :
BTD 5 Incelemeleri : RETURN TO MONKE
Diyer oyun incelemeleri : Good. Fun with friends.

Steamda güzel bir incelleme düşünüyorsan baştan zamanını kaybetme xD Formlarda oyun incelemesi düşünüyorsan üşenmeyip okumak lazım burayı... şu an zamanım olmadan biraz üşendim ama bi bakıcam bakalım :D

PASCIA

Eren Bülbül
Oyun Geliştirici
En iyi cevaplar
0
Bence yazmayın yazılı medya bitti insanlar köşe yazısı okumuyor amatör inceleme yazısını hiç okumazlar.

BEYAZKAZAK

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
oldukça iyi bir anlatım emeğine sağlık kardeşim. aklıma takılan her sorunun cevabını buldum.