GTA "V,IV": (Oyunu merak edersen öbürlerinide oynuyabilirsin, Yada wikilerinden bakabilirsin).
Battlefield "3,4": (3 ve 4 te muhteşem bir savaş similasyonu yaşarsın. 2de iyidir ama biraz Call of Duty e benzemekte (Ki 3,4 te de koşturup duruyon aynı mantık ama 2 de biraz daha bi benzeme var) Grafik açısından çok iyidir.)
Firefall: (Çok bilinmesede açık dünya oyunları arasında benim için en makul olanıdır. Grafikler Borderland gibide olsa bi nevi daha iyidir. F2P platformunda olup P2W olayı yoktur. Oyun içi tabi gene para vardır (RedBean) ama oyun kredileri ile RedBean yapılabilir
(Ö: 25k Crystal : 1k Kredi | 110 Kredi: 1 RedBean))
osu!: (Zamanını iyi geçirirsin. Kafanı biraz dinlersin. Rahatlatıcı bir oyundur. Oyunun amacı basit kapanan dairelere zamanında bas)
Outlast,FNAF: (Gece vakti harbiden korkutur. FNAF ne kadar (tekrar,tekrar,tekrar,tekrar) gibi bir oyunda olsa 4 teki başarısından ötürü biraz korkutur (1,4 ü öneririm), Outlast ise eleştirilecek bi oyun değil. Korkutur.)
Dead Island, Dying light: (Dead Island 2 tahminimce 2016 başlarında çıkıcak ve anında pre-order olacağım bi oyundur. Seriside beni bağlamıştır ve benim açımdan müthiş bi oyundur. Dying Light çok eleştirilsede aslında güzel bir oyundur. Grafik açısından müthiştir ve karakterinin sınırları zorlamakta olduğundan sana bu bir kolaylık imkanı verir.)
WatchDogs (Halen oynamakta olduğum ve hikayesinin mükemmele yakın olduğu bir oyundur. Her türlü tavsiye ederim (G2A den 10 TL ye yakın bi fiyata alabilisin.))