Oyunun yüklenme süresi falan umrumda değil. Elimdeki oyunlar hdd'e sığmıyor diye silmek zorunda kalıyorum 150GB HDD'im var :'/Hdd leş ssd şart
Sadece oyun değil birçok şey için ssd ile sistem uçuyor.Oyunun yüklenme süresi falan umrumda değil. Elimdeki oyunlar hdd'e sığmıyor diye silmek zorunda kalıyorum 150GB HDD'im var :'/
para yok lo :'(Sadece oyun değil birçok şey için ssd ile sistem uçuyor.
Tak bi tane yaw ölmezsinpara yok lo :'(
Olsa almam mı sanıyorsun pls :'(Tak bi tane yaw ölmezsin![]()
sen hala eski devirde kaldın galiba . cod:aw yi full de oynamak için i7 şartİ5 islemciler bile oyunlara fazla gelirken neye gore i7 islemcileri oyun sistemlerine oneriyoreunuz ?
İ3 seviyesindeki olan fx 6350 ile sorunsuz sekilde oynayabiliyorsunuz. Kulaktan dolma bilgilerle gelmeyin bana lutfen.sen hala eski devirde kaldın galiba . cod:aw yi full de oynamak için i7 şart
sen hala eski devirde kaldın galiba . cod:aw yi full de oynamak için i7 şart
İ5 islemciler bile oyunlara fazla gelirken neye gore i7 islemcileri oyun sistemlerine oneriyoreunuz ?
Modele bakın da gelin pülüz* benimki i5 ve mc'yi 15 fps üstü oynayamıyorumİ3 seviyesindeki olan fx 6350 ile sorunsuz sekilde oynayabiliyorsunuz. Kulaktan dolma bilgilerle gelmeyin bana lutfen.
Bende i7 var 2500 fps gördüm dağılın :/Modele bakın da gelin pülüz* benimki i5 ve mc'yi 15 fps üstü oynayamıyorum
Hava atmak (unununium'dan bile çok artık .s.s.s) istemem ama ben 115 gördüm*Bende i7 var 2500 fps gördüm dağılın :/
Ben yanlız 2500 fps yi en yüksek ayarda multiplayerde 10 render distance ve optifine texture pack kullanmadan yaptım. Normal koşullarda yani özel bir uğraşım olmadı.Hava atmak (unununium'dan bile çok artık .s.s.s) istemem ama ben 115 gördüm*
Tabii ki hiçbir blok olmayan BOMBOŞ dünyada B)
al bi gtx 780 tiBen yanlız 2500 fps yi en yüksek ayarda multiplayerde 10 render distance ve optifine texture pack kullanmadan yaptım. Normal koşullarda yani özel bir uğraşım olmadı.