Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkes bir noobluğunu anlatsın.Mesela ben lavın yanına ev yapmıştım.Yanınca da hemen vurup söndürmeye çalışmıştım ancak korkarak kaçmıştım.Baltayla maden kazmayı saymıyorum bile ._. Huehue
ilk zamanda creativede başladım tnt zıplatıcı flnn denedm yapamadım survival acayip korkuyordum nedense yaratıklar böyle korku filmi gibi sanmıştım
sonra ev yapmayı denedm toprak altına yaptım fakat karanlıkta moblar doğunca zıpdızpdıp
Ben el ile taş bloğu kırıyodum sonra niye gelmiyor diye üzülüyordum. Bi kere mağra deliği kadar oyuk açmıştım elle sonra gelmiyor diye oyunu kapatmıştım.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.