Oyuna eklenmesini istediğiniz şeyler?

Deaths_Kill

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adamı demek istediği oyunu oynamasın değil adamın demek istediği insanlar bu oyuna bir miktar para veriyorlar ve yapımcılardan bir şey bekliyor ama crackli kullananlar hem emeğe haksızlık yapıyor hemde yapımcılardan bir şeyler bekliyor arkadaş bunun doğru olmadığını anlatmak istemiş

Zangow

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adamı demek istediği oyunu oynamasın değil adamın demek istediği insanlar bu oyuna bir miktar para veriyorlar ve yapımcılardan bir şey bekliyor ama crackli kullananlar hem emeğe haksızlık yapıyor hemde yapımcılardan bir şeyler bekliyor arkadaş bunun doğru olmadığını anlatmak istemiş

Emeğe haksızlık değil.Notch izin veriyor mu?Veriyor.Parası olmayan ne yapsın?

Deaths_Kill

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sen beni çok yanlış anlamamışsın Notch izin veriyor olabilir peki şöyle anlatayım sen şimdi oyunu satın almadın Notch da bunu biliyor sen ona gidip şunu şunu oyuna ekle diyorsun adam seni kaale almaz nasıl olsa verdiği emeğe pek bir katkın olmamış

Zangow

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen beni çok yanlış anlamamışsın Notch izin veriyor olabilir peki şöyle anlatayım sen şimdi oyunu satın almadın Notch da bunu biliyor sen ona gidip şunu şunu oyuna ekle diyorsun adam seni kaale almaz nasıl olsa verdiği emeğe pek bir katkın olmamış

Oyunu geliştirecek ve mantıklı şeyler için her türlü Mojang ekibi fikir desteğine açık.

Deaths_Kill

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Tamam o zaman ve kendinin crackli bir player olduğunu ve onlara bir kaç tavsiyede bulunmak istediğini söyle eğer mantıklı bir şeyse belki sana bir hesap verirler

Zangow

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamam o zaman ve kendinin crackli bir player olduğunu ve onlara bir kaç tavsiyede bulunmak istediğini söyle eğer mantıklı bir şeyse belki sana bir hesap verirler

Ben 16 Mayıs 2009'dan beri oyuncuyum ve hepte premium oynuyordum.Yani çoğu kişinin bırak premium Minecraft'ı bilmediği bir zaman.

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0

Kim Bilir Adam Belki İyi Klapli Arkadaşım? Hiç Konuştunuzmu?

benergews

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Aile Veya Para Diye Bişiy Duydun Mu Sen (Sende Para Bol Olduğundan Bilmezsin Ben Nasıl Arkadaşıma Alıym Harçlıklarımı Arttırarak Bunu Da Bi Düşün !!!) Benim Param Var Ama Ailem İzin Vermediği İçin Alamıyorum :'(

Ben sana bir şey demiyorum ailen yüzünden alamaman normal. Benim dediğim bu forumda ve diğer forumlarda da crackli kunlanıcıların %50 bu oyuna 50 tl vermem. Değmez diyip crackli kunlanıyor sence bu insanlar üzgünmü?