craftingleri bilmediğimden hep sallıodum fakat çalışma masasının ne olduğunu bilmediğimden herşeyi elimle yapıodum
sonra yanlışlıkla bir tane çalışma masası yaptım fakat ben bunu 'dayanıklı tahta' sandığımdan bi keresinde evimi bundan yapmıştım![]()
Minecraftı indirmeden sitesinden oynarıdım baktım hiç gece olmuyor indirp oyanayayım dedim villages mapında köylülerin evinde takılıyordum sonra bi çıkim dedim gece olmuştu Endermanlar zombieleri görmedim creeperi gördüm ana yaralanmış arkadaşımız dedim yanında gittim şişko olduğunu gördüm sonra korktum olamaz mutasyon geçiriyo derken villageslerin evide kalmadı ve mağaralarda takıldım ineklerle konuştum ağaç tepelerinde canavarlardan saklandım ve kendime tntden ev yapmıştım çünkü internetten oynarken tnt patlamıyordu kızıltaşda ışık olsun diye koydum ve![]()
Sonradan bi keresinde sağ tıklamıştım tesadüfen. Baktım 9 tane alan herhalde sandık dedikleri şey bu dedim fakat eşya konduktan sonra çıkınca geri düşüoduama guzel yanıda var crafttable yanmaz![]()
bir şey Soracam Oyuna Nerden BaşlıyoruzSonradan bi keresinde sağ tıklamıştım tesadüfen. Baktım 9 tane alan herhalde sandık dedikleri şey bu dedim fakat eşya konduktan sonra çıkınca geri düşüodupek çok kez oyunu silip tekrar yüklemiştim
![]()