ben köylünün kaşlarıyla dalga geçiodumilk birdiğimde creatiweyi açtım envanteri açmayı bilmıyodum uçmayıda öle geziomdum koy gordum köylulerden korktum öldürdüm evlerini kırdım köyde 1 take koylu kalmdı derken baktım besale var evde alayım derken arkamı dondum bibaktım örümcegin ustunde skleton kosarak dısarı kaçtım ve tabikide crepper=BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aynenEnchli altın elmanın normal altın elmayı enchant ettiğimizde olduğunu sanıyordum![]()
Enderman gorduyse o minecraft asla alpha değildir olması düşünülemez çünkü enderman beta 1.9 da çıktıkardeş adam şu an 10 yaşında olabilir ama kesinlikle onun alphada oynadığını sanmıyorum[DOUBLEPOST=1383943921,1383943891][/DOUBLEPOST]bu Arada modlarla ilgili bölüm kurdum yani konu kurdum istersen bi bak
8 Saat TNT nasıl patlıyor öğrenmeye çalıştım forumlara konu falan açtım sonrailk basladigim gün TNT yaptim kiziltas mesalenin ne ise yaradigini bilmiodum kiziltas mesalesini TNT nin yanina koydum sonra TİKTAK TİKTAK BUUUM![]()
Yalnız değilsin nen de yaptımİlk Başladığımda Canavar varmı bilmiodum hava karardığında örümcek görmüştüm beni kovaladı sonra örümcekten kaçarken
Altımı Kazıp Üstümü Toprakla Kapattım Akşamı Öyle Geçirdim![]()
Hort! Lütfen ölü konuyu uyandırmaÇoklu oyuncuya giremedim sonra nasıl giriliyor diye baktım /logini öğrendim sonra gidip adamları yağmaladım![]()
? saçmalamayalımsadece ama sadece enderman cicidir zombi cici değildir