Oyuna İlk Başladığınızda Yaptığınız Çömezlikler :D

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardeş adam şu an 10 yaşında olabilir ama kesinlikle onun alphada oynadığını sanmıyorum[DOUBLEPOST=1383943921,1383943891][/DOUBLEPOST]bu Arada modlarla ilgili bölüm kurdum yani konu kurdum istersen bi bak

xxxyağızxxx

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ilk birdiğimde creatiweyi açtım envanteri açmayı bilmıyodum uçmayıda öle geziomdum koy gordum köylulerden korktum öldürdüm evlerini kırdım köyde 1 take koylu kalmdı derken baktım besale var evde alayım derken arkamı dondum bibaktım örümcegin ustunde skleton kosarak dısarı kaçtım ve tabikide crepper=BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

umut ilbay

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bide oyun 1.4.8 deyken survival oynuyom rehber falan izledim oynuyom barışçılda geziniyom (farkında deilim) elimde tahta kılıç nerde zombiler diyodum sonra ayarlardan kolay yaptım yaratıkları görünce de ev yaptım maden kazarken spawner gördüm (daha bilmiodum) bi kaçışım var sonra yine açtım yaratık görmeyince + chestleri görünce + party yapıodum + bi anda spawnerlar çalışıp iskeletler beni = (acı son)[DOUBLEPOST=1383948180,1383948105][/DOUBLEPOST]
ilk birdiğimde creatiweyi açtım envanteri açmayı bilmıyodum uçmayıda öle geziomdum koy gordum köylulerden korktum öldürdüm evlerini kırdım köyde 1 take koylu kalmdı derken baktım besale var evde alayım derken arkamı dondum bibaktım örümcegin ustunde skleton kosarak dısarı kaçtım ve tabikide crepper=BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ben köylünün kaşlarıyla dalga geçiodum :D :koyun: ve o koca burunlarıyla

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
ben oyuna prefesyonel olarak başladım başlamadan önce videolar izledim taktikler okudum... tabi bazı acemililiklerimde vardı :D

System32

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öyle değil mi?? Nasıl yapılıyor bu enchli altın elma? (Noob demeyin, bayaaaaa uzun süredir minecraft oynuyorum hatta kendi yaptığım modpack falan da var)[DOUBLEPOST=1386527825,1386527554][/DOUBLEPOST]Ben de oyuna başladığımda blokları basılı tutmadan kırmaya çalışıyordum. Ayrıca modlu survival oynamaya başlayınca Dimensional Doors modunda Pocket dimensionda uyumaya çalışmıştım ve birden her yer patlamıştı. Multi oynuyoduk ilk önce arkadaşımın yaptığını zannettim. Yataklar patlamaya devam ettikçe alan açılıyordu ve voide düşünce Limboya gideceğimizi blidğim için oradan çıktım ve bir daha o kapıya dokunmadım.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
kardeş adam şu an 10 yaşında olabilir ama kesinlikle onun alphada oynadığını sanmıyorum[DOUBLEPOST=1383943921,1383943891][/DOUBLEPOST]bu Arada modlarla ilgili bölüm kurdum yani konu kurdum istersen bi bak
Enderman gorduyse o minecraft asla alpha değildir olması düşünülemez çünkü enderman beta 1.9 da çıktı

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ManiacPrince

Marangoz
En iyi cevaplar
0
İlk Başladığımda Canavar varmı bilmiodum hava karardığında örümcek görmüştüm beni kovaladı sonra örümcekten kaçarken
Altımı Kazıp Üstümü Toprakla Kapattım Akşamı Öyle Geçirdim :D

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
İlk Başladığımda Canavar varmı bilmiodum hava karardığında örümcek görmüştüm beni kovaladı sonra örümcekten kaçarken
Altımı Kazıp Üstümü Toprakla Kapattım Akşamı Öyle Geçirdim :D
Yalnız değilsin nen de yaptım

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

furigold

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çoklu oyuncuya giremedim sonra nasıl giriliyor diye baktım /logini öğrendim sonra gidip adamları yağmaladım:p

Frienderman

Marangoz
En iyi cevaplar
0
gece olmuştu ev yapamamıştım karşıma enderman geldi bi vurim dedim vurarken uyy hedşatlimmm diyodum ölcek derken canıma baktım 1 canım kalmış ben hala vurmaya çalışırken öldüm:p (yumrukla daldım)[DOUBLEPOST=1402840052,1402839264][/DOUBLEPOST]bir de creative yapmayı bilmiyordum give komutuyla bişiler alıyodum. kendi emeğimle çapa dahil olmak üzere herşeyi aldım diamond set yaptın portal yapmayı biliyodum. yaptım zırhı giydim. kılıcı yayı aldım daldım portala geldiğimde her yer ghast blaze doluydu kaçayım derken lava bodoslama daldım ve hazin son:D[DOUBLEPOST=1402841373][/DOUBLEPOST]? hayırdır
sadece ama sadece enderman cicidir zombi cici değildir
? saçmalamayalım