Oyuncular end portalına atlayınca arenada bi yere ışınlansın

tugraofset741

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Oyuncular end portalına atlayınca pvp arenadaki herhangi biryere ışınlama şansımız varmı

NeoN_Hunter

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
mümkün ancak aynı event nether portalini de kapsıyor yani nether portalinden geçtiği zaman da arenada bir yere ışınlar.

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Egonu bir köşeye bırakıp yararlı bir yorum yapabilirdin, bunu senin yapmış olman onun yapmaması ve yaparsa özenti olacağı anlamına gelmez. Bu konuya bu yorumu atacak kadar çaresiz birisin belli.
Çaresiz mi ? Güldürme beni lütfen. Biraz araştırsanız bulacaksınız zaten. Üşengeç olmayın araştırın birazcık.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

https://forum.gamer.com.tr/konu/random-teleport-skript.321284/

Burakcan

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Tartışmaya gerek yok, kişi ister yardım eder ister etmez. Buna siz karar veremezsiniz @_Randy1_ . Başkasına yardım et diyeceğine kendin bulup yardım edebilirsin. Bir kişiyi rapor et düğmesine basarak yetkiliye bildirmen çok zor bir işlem değil.

_Randy1_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tartışmaya gerek yok, kişi ister yardım eder ister etmez. Buna siz karar veremezsiniz @_Randy1_ . Başkasına yardım et diyeceğine kendin bulup yardım edebilirsin. Bir kişiyi rapor et düğmesine basarak yetkiliye bildirmen çok zor bir işlem değil.
Tabii ki ben karar veremem fakat özenti demesi hoşuma gitmedi.