Oyuncular öldüğünde spawna değil de, belirlediğim bir noktaya ışınlansın ?

MrHappy

belki de bundan, artık hüznü ve acıyı paylaşıyoruz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar merhaba, Türkiye'de ilk defa bungeecord kullanmadan kolay yoldan Solo ve Team PVP sunucusu kurdum. Ancak oyuncular öldüklerinde lobiye ışınlanıyorlar. Lobiden portala gitmenin vakit kaybı olduğunu belirttiler. Ben de öldüklerinde oyuncular direkt olarak pvp haritasında doğsun istiyorum. Bunu nasıl gerçekleştirebilirim ? Yardımcı olan arkadaşa sunucumda donor ödülü verebilirim. Teşekkürler.

Son düzenleme:

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bungeecord'u tam çözemedim. çözebilsem senin için bi pl yapardım bedavaya (yep. free. 2,99 a değil.)

MrHappy

En iyi cevaplar
0
Gelip sistemi görmek isteyenler ve yardımcı olabilmeniz içindi. Reklam olarak algılayacağınızı hiç düşünmedim.[DOUBLEPOST=1439930416,1439930380][/DOUBLEPOST]
Bungeecord'u tam çözemedim. çözebilsem senin için bi pl yapardım bedavaya (yep. free. 2,99 a değil.)
Bungeecord kullanmıyorum. Bana adamlar öldüğünde belirtilen koordinatlara ışınlayacak plugin yada skript lazım sadece.

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gelip sistemi görmek isteyenler ve yardımcı olabilmeniz içindi. Reklam olarak algılayacağınızı hiç düşünmedim.[DOUBLEPOST=1439930416,1439930380][/DOUBLEPOST]
Bungeecord kullanmıyorum. Bana adamlar öldüğünde belirtilen koordinatlara ışınlayacak plugin yada skript lazım sadece.
Eminim ki sana yardım etmemiz için reklamını koydun..

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
O çok basit.
PHP:
on respawn
[TAB]execute console command "tp %player% x y z"

MrHappy

En iyi cevaplar
0

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
He. Bende adam ölünce a sunucusundan b sunucusuna geçecek sandım.

MhaWTHoR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
1
O çok basit.
PHP:
on respawn
[TAB]execute console command "tp %player% x y z"
Bence öyle olmasına gerek yok.
x y z koordinatlarına bakmak falan.
PHP:
command /yerbelirle:
    permission: admin.admin
    trigger:
        set {dogmayeri} to location of player
        send "Oyuncular Öldüğünde Artık Burada Doğacaklar !" to player
on respawn:
    if {dogmayeri} is set:
        teleport player to {dogmayeri}
Eğer böyle olursa komutla durduğu yeri location kaydeder ve oyuncular respawn olduklarında belirlenen noktaya ışınlanır.
Dediğin gibi de olur ama bu şekilde daha güzel :p

MrHappy

En iyi cevaplar
0
Bence öyle olmasına gerek yok.
x y z koordinatlarına bakmak falan.
PHP:
command /yerbelirle:
    permission: admin.admin
    trigger:
        set {dogmayeri} to location of player
        send "Oyuncular Öldüğünde Artık Burada Doğacaklar !" to player
on respawn:
    if {dogmayeri} is set:
        teleport player to {dogmayeri}
Eğer böyle olursa komutla durduğu yeri location kaydeder ve oyuncular respawn olduklarında belirlenen noktaya ışınlanır.
Dediğin gibi de olur ama bu şekilde daha güzel :p
Seçtiğim lokasyonu nasıl kayıt edeceğim ? /warp dogmayeri olarak mı ?

MrHappy

En iyi cevaplar
0
/yerbelirle yazdığında durmuş olduğun yeri kaydedersin.
Ve kaydettiğinde Oyuncular öldüklerinde orda doğmaya başlarlar.
Peki mesela bir bölge içerisinde ölen x yerine, başka bir bölge içerisinde ölen y yerine ışınlanma gibi bir olay mümkün mü ? Yani benim sunucuma göre Solo-PVP de ölen Solo-PVP'nin spawnına, Team-PVP'de ölen Team-PVP'nin spawnına ışınlanacak. Gerekirse Team-PVP için multiverse ile farklı bir world kurarız. Ama hepsini tek bir world içerisinde tutmak tercihimdir.