Altikardes
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
TwitchTV ile yayın yaparmısınız,pek anlamadım bu map linkinden.
Evet şimdi bir resimini atalım yaptığı yapıların-RedRain96 arkadaşımız buildermi? Uzun zamandır (10 dakika ve aralıklı :/) takip ediyorum da yaptığı binalardan baya bir hoşlandım.
Efenim zaten çok çalışıyoruz fakat istek varsa tabi ki yaparız, elimden geldiğince denerim.TwitchTV ile yayın yaparmısınız,pek anlamadım bu map linkinden.
Yandaki yaprakları sarkan (adını unuttuğum :/) ağacı baya sevdimEvet şimdi bir resimini atalım yaptığı yapıların
Efenim zaten çok çalışıyoruz fakat istek varsa tabi ki yaparız, elimden geldiğince denerim.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Güzel bir resim atalım (Shader ile koymuyorum ki insanları kandırmayalım)
TeşekkürlerYandaki yaprakları sarkan (adını unuttuğum :/) ağacı baya sevdim.
Ahh... SağolunTeşekkürlerSize özel o ağaca forum adınızın geçtiği bir hikaye yapacağım
![]()
Yeremi atılamayacak?@Javatist395 Sana bir sorum var,atılamayan eşya yapılabiliniyor de mi?
Ben nasıl yapılacağını bilmiyom ama sanki hatırladım olduğunu...
Bende sevdim hani ben .sssTeşekkürlerSize özel o ağaca forum adınızın geçtiği bir hikaye yapacağım
![]()
Köprüyede benüm adımı verin o zaman.TeşekkürlerSize özel o ağaca forum adınızın geçtiği bir hikaye yapacağım
![]()
Evet yere atılmayan eşyalar yapılabiliyor@Javatist395 Sana bir sorum var,atılamayan eşya yapılabiliniyor de mi?
Ben nasıl yapılacağını bilmiyom ama sanki hatırladım olduğunu...
Ay içimden geldi sizde hemen kapmaya çalışmayın, oldu olacak köyün tapusunu da adınıza yapayımKöprüyede benüm adımı verin o zaman.
Kıskandı (hemde çok)*
Onun pluginleri var araştırıp bulabilirsinAynen
Birde sunucuya bayan görünümlü ve isimli bir builder gelmiş ...![]()
Efenim kendisi bayan, bayan görünümlü denmesinden pek hoşlanmıyor lütfenAynen
Birde sunucuya bayan görünümlü ve isimli bir builder gelmiş ...![]()
My super ultra pro buildsSelam?