Javatist395
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Güzel bir kitle olursa neden kabul etmeyeyimLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.Oy kullanın -.-
Güzel bir kitle olursa neden kabul etmeyeyimLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.Oy kullanın -.-
Ben ne eklenmesi gerektiğini biliyorum, sadece profil resmime bak. (My super ultra pro builds
Bu arada sizce haritaya Easter Eggler eklemeli miyiz?
Yok hani sanki erkekte bayan görünümlü gibi hoşuna gitmiyorNiye ya Allah Allah sanki abazanız(çaktırmayın) da bir şey yapacağız
![]()
Twitch yayını plzYok hani sanki erkekte bayan görünümlü gibi hoşuna gitmiyor![]()
Oylama 1 dakika da uçtu
İsteğimiz,twitch yayını o.oEvet dostlar, desteğiniz için teşekkür ederiz. Bu yaptığınızı ödeyeceğiz hiç meraklanmayın. Sorularınızı veya isteklerinizi bildirmeyide ihmal etmeyin ^^
Şımartma metin abibenim için @mciltrot34 varsa ekip tamamdırHadi hayırlısı bakalım birde ekip sağlam sadece sen degilsin
Kemal
Ama eminim kemal dişini tırnağına takıp bittirecektir.
teşekkür ederimŞımartma metin abiTabi seninle yazin acilcak sunucularimizinda turkiyede esi benzeri olmayacak eminim
![]()
Teşekkürler efenim, sağlam ekip dememizin sebebi zaten tanınmış ve kendi alanlarında bilgileri olan kişilerin olması.benim için @mciltrot34 varsa ekip tamamdırHadi hayırlısı bakalım birde ekip sağlam sadece sen degilsin
Kemal
Ama eminim kemal dişini tırnağına takıp bittirecektir.
Ne yazık ki şu zaman açılacak gibi bir garanti veremem fakat hızlı çalışabilirsek Mayıs'ın sonlarına biter.Belirli bir açılış tarihi varmı acaba :3