TheBesTricks
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Hm sen en iyisi ozel pluginler ara skriptden fayda yok 
Bakacaz hayırlısı artık Araştırmaya DevamHm sen en iyisi ozel pluginler ara skriptden fayda yok![]()
Eyvallah sağolasın .d iyi forumlarBasirilar![]()
Herkesde Aynı Tasarımları Görüyorum Buda Benim Sevdiğim Tasarımlar Beğeninide Duydum Beğenmeyenide Yorumun İçin Teşekkürler Zevkler Tartışılmazbilmiyorum ya niyeyse artık tasarımlar hiç hoş gelmiyor bana :/
girdim baktım gezdim anlam veremedim mc neydi sunucu neydişeka bi yana tasarımı beğenmedim
buildlerde eh işte normal yani
Herkesde Aynı Tasarımları Görüyorum Buda Benim Sevdiğim Tasarımlar Beğeninide Duydum Beğenmeyenide Yorumun İçin Teşekkürler Zevkler Tartışılmaz build kötü diyen oldu bu forumda fazla takmadım takmamda.
+
Çalıntımı .d paylaşmışlar beğenmişim almışım üzerlerinde değişklim yptm hammadeyide değiştirdm satenSanki Hammadde ve Boss çalıntı ??
Zaten hep ole derlerÇalıntımı .d paylaşmışlar beğenmişim almışım üzerlerinde değişklim yptm hammadeyide değiştirdm saten
Kardeşim girip bakablrsn bizde yalan yk hammadde değiştirdm o bossdada bi boşa yeriyle oynadım bide giriş yerini değiştrdm .Zaten hep ole derler
aynen worl edit komutu ile ama bayağaa bi değiştirdim teşekkür ederim yorumun içinDostum. Spawn emek degil. Çünki O spawn normalde şematik ve market şematigi. Sen market yerine bilgi vs warpları yapmışsın yan Ayriyetten tasarımı falan degiştirmişssin şematigin. Onun haricinde güzel sunucu başarılar.
Teşekkür Ederim İyi OyunlarBasirilaR gÜZEL Olmus Begendim![]()