''Param çok ama çok mutsuzum'' Notch

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Bir insan fakirse bu davranışlarına yansır durumu iyi olmayan insanlara bakın, her zaman masum ve iyi niyetlidirler. Bu durumda kendisi hariç çevresindeki herkes mutlu olur. Fakat kendini mutlu edemez. İnsanın mutlu olması için zengin olması fakat çevresindekilerin fakir olması gerekir falan. Para insanı değiştiriyor çünkü, davranışlarına, samimiyetine, ilgi alanlarına, günlük yaşantısına, her şeyine yansır. Yani olmuyor.

mertylol

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir insan fakirse bu davranışlarına yansır durumu iyi olmayan insanlara bakın, her zaman masum ve iyi niyetlidirler. Bu durumda kendisi hariç çevresindeki herkes mutlu olur. Fakat kendini mutlu edemez. İnsanın mutlu olması için zengin olması fakat çevresindekilerin fakir olması gerekir falan. Para insanı değiştiriyor çünkü, davranışlarına, samimiyetine, ilgi alanlarına, günlük yaşantısına, her şeyine yansır. Yani olmuyor.
Aynen öyle mesela parası olan insan kendisini bir daha güçlü hissediyor değilmi ? sanki ben en zenginim ben en güçlüyüm ama bazı zenginler vardırki durumdan anlayan Allah onlardan razı olsun.

Rayandu

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Onun yerinde olsam bende mutlu olmazdım. Benim paraya ihtiyacım yok ki ? Kaslarım egzersiz, Midem yemek, böbreğim su, beynim düşünce, kalbim ise sevgi ister. Bunların bir kısmı parayla elde ediliyor fakat... Ben bunları parasız elde ettim

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Madem mutsuz , Bence premium yarışmaları düzenlesin ,-, Minecraft oyununa sahip olmayan küçük çocukların katılıp bedava minecraft premium elde edebileceği basit yarışmalar ..

kaanyagız

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Forumun fakirleri olarak "Zenginim ama mutsuzum." gibisinden yazları okuyunca avunuyoruz herhalde :( (Haksızsam haksızsın diyebilirsiniz tartışma çıkmasın.)

R

Reloven

Ziyaretçi
O Evi Ve Varlıgını Bana Versin Onun Yerine Yalnız Olurum Np.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Fakire şükretmeyi öğret ki zenginin düzeni bozulmasın. - Memüt Can
@faketaxidriver

O paranın yarısını bize versin O sevdiği kadını kilime sarıp kaçırırız Markus beye getiririz. Hiç zor değil he desin paraya yeter :ci:

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
ben faqirim 611 tl lik ekran kartı almama izin yok o paranın yarısını bana versin

fyreUK

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben faqirim 611 tl lik ekran kartı almama izin yok o paranın yarısını bana versin
Ne Gereksiz Gereksiz Cümleler Ya Fakir Olmak 611 TL'lik Ekran Kartıysa En Fakir Ülkede Yaşıyoruz Biz
Zengin Olmanın Verdiği Şöhret hiçbir şey Kazandırmadı En Azından Seni Seven Oyuncu Kitlen Vardı Onlarca Lüks Arabalarınla Yalnız Yalnız Gezersin Artık Bir Amacın Vardı Hayatta Şimdi O da Yok

Son düzenleme:

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dünki haberleri izlediyseniz ; ülkede orta sınıf diye bir şey kalmadı. Fakiri çok fakir zenginide über zengin bu ülkenin :c

Sent from my iPhone using Tapatalk