Pascia Herşeyi Cevaplar

DeathLight

You tell me life isn't that hard.
En iyi cevaplar
0
  • Animizim gibi bazı yerel amerikan dinleri (Amerika yerlilerinin) bozulmuş dinlerdir. Ve bu dinler hristiyanlık, müslümanlık gibi dinlere çok benzemektedir. Yani amerikaya peygamber inmiş olma olasılığı çok yüksektir.
  • Bu soru sonsuz kuvvetteki x kuvveti kırılması imkansız bir kapıyı kırabilir mi ? gibi bir sonucu olmayan sorudur.
  • Allah-u Teâlâ dilerse bir kadına da o gücü ve tahammülü ihsan edip sonra da ona peygamberlik verebilir. Fakat bu, onun yaratılışını ve mizacını bir erkek mizacına dönüştürmek demek olur. Binaenaleyh insanlar içinde peygamberlik göreviyle görevlendirilecek kimselerin de sıradan erkeklerden değil, onlar arasında en seçkin, en iradeli ve en güçlü kimselerden seçilmiş olması da ilâhî hikmet icabıdır.(Elmalılı Hamdi Yazır Tefsiri)
Neden Kuranda geçmiyor ? O din o peygamber ? Neden hep kuranda o coğrafyayla ilgili bilgiler var ?
Sonucunu bilmiyorsun yani herşeyi bilmiyorsun.
Tm anladım hocam 3.sünü.

İnş çarpılmam
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
"Big Bang'den önce zaman denen bir kavram olmadığından,Tanrı'nın var olup Big Bang'e sebep olmuş olması imkansızdır" demiş Hawking :c
açıkla bunu ;( @Pudilo

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0

Bunları çöz :(

Seni üç milyon yıllık insanlık tarihinin, Aristoteles'ten sonra en mantıklı 2. insanı ilan ediyoruz! Mantık senin hayatın olmuş, evliliğin bile mantık evliliği olacak o derece :) Bu hayatta en katlanamadığın şey ise mantık hataları! Deliriyorsun, çıldırıyorsun en ufak bir mantık hatası görünce. Özetle sen doğru düşünme sanatının ustasısın. Saygılar her şeyde mantık arayan insan!

bu çıktı. son 3-4 soruyu sıkıldığımdan salladım.

Neden Kuranda geçmiyor ? O din o peygamber ? Neden hep kuranda o coğrafyayla ilgili bilgiler var ?
Sonucunu bilmiyorsun yani herşeyi bilmiyorsun.
Tm anladım hocam 3.sünü.

İnş çarpılmam
42 der geçerim.
*Anut ve cahili ikna, pek güçtür.

DeathLight

You tell me life isn't that hard.
En iyi cevaplar
0

Seni üç milyon yıllık insanlık tarihinin, Aristoteles'ten sonra en mantıklı 2. insanı ilan ediyoruz! Mantık senin hayatın olmuş, evliliğin bile mantık evliliği olacak o derece :) Bu hayatta en katlanamadığın şey ise mantık hataları! Deliriyorsun, çıldırıyorsun en ufak bir mantık hatası görünce. Özetle sen doğru düşünme sanatının ustasısın. Saygılar her şeyde mantık arayan insan!

bu çıktı. son 3-4 soruyu sıkıldığımdan salladım.

42 der geçerim.
*Anut ve cahili ikna, pek güçtür.
yo 3.sünde ikna oldum cahil değilim yşsn

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evren geri dönüşüm (küçülüp büyüyerek) yaparak sonsuza kadar enerjisini korur.

*pascia evren teorisi (çizim op.)
Mantıklı bir teori. Okuduğuma göre karadelik oluşumları yıldızın bir noktaya çökmesi ile oluşuyormuş. Eğer bütün yıldızlar bir tür karadeliğe dönüşüp birleşirlerse tekar evren sıkışır ve bir etkileşimle tekrar patlayarak oluşabilir :|. Değil mi?

MeapBoy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
15+452-21+54-3+123+45-15+351-3+5131-53+513-513+15315-3+153+915+459245763+4315+853-3-13+212+3+8434+69+129+36153+54-59-213-12-3-86-4-4-41932913123126-12194587= ?

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0