Adama Soruyorum tanımadığın birine 3 tl verirmisin oda evet diyor bende ozaman bana ver diyorum paraya ihtiyacım olduğundan değil sölediği şeyin yalan olduğunu kanıtlamak için .Şimdide Sen Dilenci Oldun O Zaman.
Kardeşim Sağolsun 1 Adam 3TL Verdi ? Bende Ona Yükledimi VercemAdama Soruyorum tanımadığın birine 3 tl verirmisin oda evet diyor bende ozaman bana ver diyorum paraya ihtiyacım olduğundan değil sölediği şeyin yalan olduğunu kanıtlamak için .
Adama Soruyorum tanımadığın birine 3 tl verirmisin oda evet diyor bende ozaman bana ver diyorum paraya ihtiyacım olduğundan değil sölediği şeyin yalan olduğunu kanıtlamak için .
Adam haklı beyler katılıyorum şu an siz ona verirsiniz eğer siz sıkışıkken o size vermezse işte o zaman laf yaparsınız..Diyelimki dışarıdasınız, bi arkadaşın 3 TL istedi. Ona "Dilenci !" diye bağrırmısın yoksa parayımı verirsin. Demek ki Bişi yapıcak şuanda para yüklemeye müsait değil. Hemen dalmayın öyle adama ya...
Orasıda Doğru ama O zaman biri dese çıksa sen bana skript yap şunu bunu yap ben sana 3 tl bağış atayım dese daha iyi o zamanMesele o değil canım benim burası hiçbirşey yapmadan bağış alma forumu değil
Bu adama verdin. Yarın başkası isterse bu forum kirlenir. Mesele o.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adamın ihtiyacı vardı istedi verildi ve bitti. Verme niyetin yoksa konudan çıkabilrsin. Bunu sürekli yapsa veya makul bi fiyat istemese ben de kızardım fakat daha ilk defa istemiş. Sen istesen ve vermesek kıyameti koparırsın belki de.Mesele o değil canım benim burası hiçbirşey yapmadan bağış alma forumu değil![]()
Bu adama verdin. Yarın başkası isterse bu forum kirlenir. Mesele o.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2. kez yaptı şimdi 20 TL istiyorAdamın ihtiyacı vardı istedi verildi ve bitti. Verme niyetin yoksa konudan çıkabilrsin. Bunu sürekli yapsa veya makul bi fiyat istemese ben de kızardım fakat daha ilk defa istemiş. Sen istesen ve vermesek kıyameti koparırsın belki de.
GT-P5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende onu diyecektim konuyu bulamadım önce sen dedin2. kez yaptı şimdi 20 TL istiyor![]()
Kardeşim çıkar at gözlüğünü, adam 2. Kez istiyor. Burası bağış forumu değil...Adamın ihtiyacı vardı istedi verildi ve bitti. Verme niyetin yoksa konudan çıkabilrsin. Bunu sürekli yapsa veya makul bi fiyat istemese ben de kızardım fakat daha ilk defa istemiş. Sen istesen ve vermesek kıyameti koparırsın belki de.
GT-P5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi