PAYPAL 3TL Bağış Lütfen -

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Adama Soruyorum tanımadığın birine 3 tl verirmisin oda evet diyor bende ozaman bana ver diyorum paraya ihtiyacım olduğundan değil sölediği şeyin yalan olduğunu kanıtlamak için .

-Bence Yazdıklarımı anlayana kadar bir defa daha okuman gerek
-"paraya ihtiyacım olduğundan değil sölediği şeyin yalan olduğunu kanıtlamak için ." Ne güzel bi cümle, İnsanlara bunun yalan olduğunu yedirtmek, yada senin deyiminle kanıtlamaya çalışmak sonrada küçük düşürmek bencede insana yakışır bi hareket. İster inan ister inanma herkes aynı değil. Farklılıklar çıkar insanlar arasında. Ben açıkça söylüyorum yanımda fazladan param bulunduğu sürece veririm. Afedersin ama sırf uyardık diye bu kadara kadar haklı çıkarmaya çalışıyorsan kendini bu yaptığın iyi bir davranış değil.

CMPedro

MONSTER
En iyi cevaplar
0
Kardeşim Bak Ben Geçen Hafta Vip Aldım Bu Haftada Zaten Paypal da Para Vardı Ama 3 TL Daha Lazımdı Bende Forumdaki İnsanlardan 3 TL İstedim Vermiyebilirsin Bu Kadar Uzatmana Gerek Yoktu.Ben Sana Emir Vermiyorum?

SasuBros

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Milleti dilenci kültürüne alıştırıp 3 e 5 e muhtaç ederseniz sonuçlar böyle olur...

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ByClearBy

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Diyelimki dışarıdasınız, bi arkadaşın 3 TL istedi. Ona "Dilenci !" diye bağrırmısın yoksa parayımı verirsin. Demek ki Bişi yapıcak şuanda para yüklemeye müsait değil. Hemen dalmayın öyle adama ya...
Adam haklı beyler katılıyorum şu an siz ona verirsiniz eğer siz sıkışıkken o size vermezse işte o zaman laf yaparsınız..

SasuBros

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Mesele o değil canım benim burası hiçbirşey yapmadan bağış alma forumu değil :)

Bu adama verdin. Yarın başkası isterse bu forum kirlenir. Mesele o.

ByClearBy

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0

Orasıda Doğru ama O zaman biri dese çıksa sen bana skript yap şunu bunu yap ben sana 3 tl bağış atayım dese daha iyi o zaman :)

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

Adamın ihtiyacı vardı istedi verildi ve bitti. Verme niyetin yoksa konudan çıkabilrsin. Bunu sürekli yapsa veya makul bi fiyat istemese ben de kızardım fakat daha ilk defa istemiş. Sen istesen ve vermesek kıyameti koparırsın belki de.

GT-P5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SasuBros

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adamın ihtiyacı vardı istedi verildi ve bitti. Verme niyetin yoksa konudan çıkabilrsin. Bunu sürekli yapsa veya makul bi fiyat istemese ben de kızardım fakat daha ilk defa istemiş. Sen istesen ve vermesek kıyameti koparırsın belki de.

GT-P5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kardeşim çıkar at gözlüğünü, adam 2. Kez istiyor. Burası bağış forumu değil...