PAYPAL 3TL Bağış Lütfen -

CMPedro

MONSTER
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Acil Paypaldan 3TL Lazım Atabilecek Gönüllü Arkadaş Varmı Acil Lazım Bugün Bana Yarın Size

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Diyelimki dışarıdasınız, bi arkadaşın 3 TL istedi. Ona "Dilenci !" diye bağrırmısın yoksa parayımı verirsin. Demek ki Bişi yapıcak şuanda para yüklemeye müsait değil. Hemen dalmayın öyle adama ya...
Katılıyorum.
Belki minecraft gibi Dolar veya Euro ile alınan bir oyun alacak. Para yükleteceği pek yakın bir yer yok. Zar zor gitti, parayı yükledi ama işi çıktı, eve gelir gelmez alamadı. Sonra döviz yükseldi ve bi baktı 3TL daha lazım. Tekrar gitse çok uzak, imkanı yok, e alamıyor. Bizden bir iyilik istedi.

CMPedro

MONSTER
En iyi cevaplar
0
Diyelimki dışarıdasınız, bi arkadaşın 3 TL istedi. Ona "Dilenci !" diye bağrırmısın yoksa parayımı verirsin. Demek ki Bişi yapıcak şuanda para yüklemeye müsait değil. Hemen dalmayın öyle adama ya...
Aynen Öyle Kardeşim Müsait Değilim Olsam Sizden İstermiydim

TheAliens

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben kendi arkadaşıma tabi 3 tl veririm ama ben bu adamı tanımıyorum etmiyorum sen tanımadığın adama 3 tl verirsen pes artık :D

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Ben kendi arkadaşıma tabi 3 tl veririm ama ben bu adamı tanımıyorum etmiyorum sen tanımadığın adama 3 tl verirsen pes artık :D
Niye vermiyeyim ki ? 3 Liranın kimse için bende sözü olmaz. İllaki bir iş için kullanıcaktır, ihtiyacı vardır. Nedensede böyle şeyler için düşünmeden sözü kesiyoruz. Bir rica ihtiyaç karşısında doğar. Kim veya nasıl biri olduğunu ayırt etmeden para veririm açıkça ben. Tabi bu benim düşüncem.

CMPedro

MONSTER
En iyi cevaplar
0
Kardeş
Niye vermiyeyim ki ? 3 Liranın kimse için bende sözü olmaz. İllaki bir iş için kullanıcaktır, ihtiyacı vardır. Nedensede böyle şeyler için düşünmeden sözü kesiyoruz. Bir rica ihtiyaç karşısında doğar. Kim veya nasıl biri olduğunu ayırt etmeden para veririm açıkça ben. Tabi bu benim düşüncem.
Teşekkür Ederim Dostum :D[DOUBLEPOST=1441026968,1441026952][/DOUBLEPOST]
1 dolara hitman absolution alacaksın sanırım. :D
Bilmem jsjs :D