PC/Mac Kararsızım

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bende de 7'de daha iyi FPS geldi. Yani donanıma göre değişebliyor. Ama zaten şu anniversary update ile artık hiç kapanamayan Cortana ve zorlanan güncellemeler sağolsun Linux/8.1 Dual bootumu değiştirmeyi düşünmüyorum.
"
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
" Google'a "how to disable cortana" yazmak yetiyor :) Evet Microsoft bizleri bazı şeylere zorluyor fakat bunları aşabiliyoruz. Güncellemeleride aynı şekilde services.msc üzerinden kapatabilirsin. Ek olarak "Spybot Anti-Beacon" kullanırsan ("hosts" dosyasında yaptığı değişiklikleri tavsiye etmiyorum) birçok gereksiz olay otomatikman devre dışı kalacaktır. Gerekli optimizasyonlar yapıldığında Windows 10 daha yüksek performans veriyor. Bundan ötürü gaming pcler ile benchmark yapan kişiler (örn. JayzTwoCents) Windows 10 kullanır.

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
"
" Google'a "how to disable cortana" yazmak yetiyor :) Evet Microsoft bizleri bazı şeylere zorluyor fakat bunları aşabiliyoruz. Güncellemeleride aynı şekilde services.msc üzerinden kapatabilirsin. Ek olarak "Spybot Anti-Beacon" kullanırsan ("hosts" dosyasında yaptığı değişiklikleri tavsiye etmiyorum) birçok gereksiz olay otomatikman devre dışı kalacaktır. Gerekli optimizasyonlar yapıldığında Windows 10 daha yüksek performans veriyor. Bundan ötürü gaming pcler ile benchmark yapan kişiler (örn. JayzTwoCents) Windows 10 kullanır.
Oha lan asistanı kapatmanın yerini ben güncelleme gelir gelmez bulmustum bide google a mı yazıyonuz windowsta. Ama moc çok kollonoşsoz.
Lan o değilde hem beni linç etmeyin diyorum hemde laf sokuyorum gidiyom lan ben.

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
"
Şimdi normal bir kullanıcı registry nedir services.msc nedir bilmez ki. Windows 7/8'de güncelleme ayarları bölümünde "Hiç indirme" ayarını seçmek daha kolaydır. Ve benchmark yapanlar kullanır diyorsun ki büyük ihtimalle aynı benchmark 7/8de yapılsa sonuçlar belki 1-3FPS falan değişirdi

E tabii ki bir de Linux kullanmak var ki bilgisayar sadece senin istediğini ve SADECE senin istediğini yapıyor ki en iyisi. tabii ki her programın tek bir yerden indirilmesi/güncellenmesi, genel daha hızlı olması falan da ekstra :)

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Şimdi normal bir kullanıcı registry nedir services.msc nedir bilmez ki. Windows 7/8'de güncelleme ayarları bölümünde "Hiç indirme" ayarını seçmek daha kolaydır. Ve benchmark yapanlar kullanır diyorsun ki büyük ihtimalle aynı benchmark 7/8de yapılsa sonuçlar belki 1-3FPS falan değişirdi

E tabii ki bir de Linux kullanmak var ki bilgisayar sadece senin istediğini ve SADECE senin istediğini yapıyor ki en iyisi. tabii ki her programın tek bir yerden indirilmesi/güncellenmesi, genel daha hızlı olması falan da ekstra :)
Ben Windows Linux'dan daha iyi demiyorum :) Sadece Windows 10'un sandığın kadar kötü olmadığını gösteriyorum. (Düzgün bir şekilde ayarlandığında) FPS farkına gelirsek
High-End bir sistemde bu kadar fark yaratıyorsa düşük yada orta düzey bir sistem sahibi için bu fark daha belirgin olacaktır. Ayrıca bu testi yapan arkadaşın gerekli optimizasyonları layıkıyla yapmadığınada eminim :) Çünkü aynı testi kendim de yaptım. Bu daha iyi bir açıklama olmuş gibi gözüküyor:

karahanio

Peki Hocam
En iyi cevaplar
0
@Karamet kanka şişirilmiş balon olayı yok aslında, bak anlatayım sana. Durun linc etmeyin dinleyin iki dakika.
Genelde bu konularda hep şu geçer "mac alıcağına daha ucuza daha performanslı bir şey alırsın" öyle ama kullanılabilirlik açısından mac'in yeri gerçekten baska, artı birde bunu iphone ile kullananlar bilir, gerçekten çok rahat. Benim mace tek eksi verdiğim nokta oyun oda verirsin parasını harici ekran kartlı 15lik alırsın sorun kalmaz paran olur alırsın baskada eksiği yok fazlası var.
Bak kullanılabilirlik dedim, açıklayım. Mac ve iphone default olarak ihtiyacın olam tüm uygulamaları ücretsiz sunuyo zaten ne bunlar, notlar anımsatıcılar takvim özellikle harita, legal müzik film sunduğu uygulamaların çoğu windows pc lerde yok evet hepsinin alternatifi var ama, sorunsuz şekilde basit ve uyumlu değiller.
Bana kazandırdığı zamanın genel olarak hatti hesabı yok bu cihazların.
Tabi aktif olarak tüm özelliklerinide kullanmayı biliceksin, son model iphone alıp açlıktan ağzı kokan ama interneti paketi olmayan MALLAR var lan adam son model telefon alıyo paketi yok özelliklerini kullanamıyo tabikide önyargı doğuyo. Son model telefon alma aylık güzel bi paket al yap macini yap iphone unu sunduğu default uygulamaları kullanmayı bil inan hayatında çok etkisi oluyo.
Önceden win pc'de kullandım. Birçok dizüstümde menteşe sorunu çıktı. Bilen bilir menteşe sıkıntısı çıktımı eğer bikaç hafta yaptırmadınmı daha çok bozuluyo, ne alaka diceksiniz ama ben menteşe bozuk diye gittiğim serviste senin mentesen ana kartı bozmus cümlesini duydum lan. Geç götürdüm tabi bendede hata var ama, öyle dandik yani genel olarak win dizüstüler.
-Ayrıca touchpad olayınada gelelim, win pc de hiçbizaman kullanmadım çünkü aşırı kullanışsız yani yok öyle bir şey berbat, hep mous kullanırdım. Mac touchpadinde inan mousu çıkarmıyorum çünkü touchpad daha rahat geliyor. Detaya gerek yok kullanın anlarsınız.
-
Mac'e hikaye demek için windows pc'lerin şunu sunması gerekir ki mac gerçekten hikaye olsun;
touchpad - Bu konuda karşılaştırılamayacak kadar mac önde
Klavye - kullandığım modelde yok ama kelebek tipi klavyede yazmak gerçekten inanılmaz, o klavye hissini veren w pc daha yok galiba. varsa bilmiyorum.
kasa/tasarım - tok kapak sesi yeter macin hehehe :D Kucağa alıncada öyle gacur gucur etme yok, kompakt aga, ekran falan sallanmıyo ileri geri
klavye aydınlatması - hala biçok win pc de aydınlatma yok saka gibi lan. Biçoğundada var tabi.
sunduğu default uygulamalar - winde gerekli uygulamaların çoğu yok indir dur.
telefon ile uyumluluk gibi konulardada bikaç tık daha iyidir.
Unuttuğum, arada farkı açan detaylarda var tabi. okuma hızıdır ikinci eldir fan dır falan.
@Karamet kanka sana atarlanmadım ha yanlıs anlama seviyorum seni (galp)
Edit: Linç etmeyin
Öncelikle şunu belirteyim sanırım bilmiyorsunuz; MacBook içinde Mac OS işletim sistemi olan bir bilgisayar, Windows ise bir işletim sistemidir. Bundan ötürü bir bilgisayar ile bir işletim sistemi maalesef karşılaştırılamaz.

iPhone gibi ürünlere duymuşsundur belki "Kapalı Kutu" derdik, bu kelimenin anlamı iPhone'u sadece belli sınırlar içinde kullanabilmek hatta Apple'ın hizmetleriyle dahi hiçbir şekilde telefonundaki klasörleri görememek, herhangi bir düzenlemede bulunmamak gibi şeylerdi peki bu iyi bir şey mi kötü mü? Eğer kolaya kaçan, o kadar para verip aldığın bir cihazın asıl özelliklerine erişememen hoşuna gidiyorsa ve "Yaşasın basitlik kolay olsun oley" gibi bir bakış açısı olan kimseler için gayet güzel bir şey bu kapalı kutu olayı zira kendisi de biliyordur ki Android kurduğunda beceremeyecek. Rahatlık dediğiniz şey buysa sağ olun, kalsın.

Baya saymışsınız klavyesinden uyumluluğa, bu sizin kullandığınız donanım ile alakalıdır ve kesinlikle değişiklik gösterir. MacBook hepsinden iyidir demek ciddi anlamda özentilik ve çok bilmişlik içeren, hayatında farklı şeylere açık olmayan birinin ortaya dökeceği eylemdir. Donanım konusunda ayrıca MacBook ile oyun oynanmaz, olayına terstir.

Hayatınızda kullanmış olduğunuz iki işletim sisteminin Windows ve Mac OS olduğuna da bahse girebilirim zira gayet belli etmişsiniz bunu mesajınızda. Bu iki işletim sistemini karşılaştırmak bana sorarsanız akla mantığa pek sığmaz çünkü amaçları aynı gibi gözükse de önceki mesajlarda belirtilmiş farklı olduğu. Hani bir Linux deseydiniz son paragrafımı sizi kırmamak adına biraz daha uzatmak isterdim ama bu tarz bir karşılaştırmaya en fazla bunları yazabiliyorum. Nerede kalmıştık, MacBook şişirilmiş bir balondur ve şişirenler olduğu sürece şişmeye devam edecek.

Windows'a güvensiz diyen arkadaşlar sanırsam bilgisayar kullanmayı bilmiyor.

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Öncelikle şunu belirteyim sanırım bilmiyorsunuz; MacBook içinde Mac OS işletim sistemi olan bir bilgisayar, Windows ise bir işletim sistemidir. Bundan ötürü bir bilgisayar ile bir işletim sistemi maalesef karşılaştırılamaz.

iPhone gibi ürünlere duymuşsundur belki "Kapalı Kutu" derdik, bu kelimenin anlamı iPhone'u sadece belli sınırlar içinde kullanabilmek hatta Apple'ın hizmetleriyle dahi hiçbir şekilde telefonundaki klasörleri görememek, herhangi bir düzenlemede bulunmamak gibi şeylerdi peki bu iyi bir şey mi kötü mü? Eğer kolaya kaçan, o kadar para verip aldığın bir cihazın asıl özelliklerine erişememen hoşuna gidiyorsa ve "Yaşasın basitlik kolay olsun oley" gibi bir bakış açısı olan kimseler için gayet güzel bir şey bu kapalı kutu olayı zira kendisi de biliyordur ki Android kurduğunda beceremeyecek. Rahatlık dediğiniz şey buysa sağ olun, kalsın.

Baya saymışsınız klavyesinden uyumluluğa, bu sizin kullandığınız donanım ile alakalıdır ve kesinlikle değişiklik gösterir. MacBook hepsinden iyidir demek ciddi anlamda özentilik ve çok bilmişlik içeren, hayatında farklı şeylere açık olmayan birinin ortaya dökeceği eylemdir. Donanım konusunda ayrıca MacBook ile oyun oynanmaz, olayına terstir.

Hayatınızda kullanmış olduğunuz iki işletim sisteminin Windows ve Mac OS olduğuna da bahse girebilirim zira gayet belli etmişsiniz bunu mesajınızda. Bu iki işletim sistemini karşılaştırmak bana sorarsanız akla mantığa pek sığmaz çünkü amaçları aynı gibi gözükse de önceki mesajlarda belirtilmiş farklı olduğu. Hani bir Linux deseydiniz son paragrafımı sizi kırmamak adına biraz daha uzatmak isterdim ama bu tarz bir karşılaştırmaya en fazla bunları yazabiliyorum. Nerede kalmıştık, MacBook şişirilmiş bir balondur ve şişirenler olduğu sürece şişmeye devam edecek.

Windows'a güvensiz diyen arkadaşlar sanırsam bilgisayar kullanmayı bilmiyor.
Kesinlikle macbook en iyisidir demedim. Ama şişirilmiş balon, hikaye veya genel olarak çöp demek çok gereksiz.
Macos vs win ++ pc vs mac evet bunu biliyorum aceleden detay atlamıs olabilirim. Evet win ve macos tan baska os kullanmadım.
Devam etsemde kimseye bisey katmaz bence tam tersi tatsızlık çıkar o yüzden iyi geceler saygılar.

(bkz: facebook, github, twitter, google office)
Gerçek yazılımcılar Mac değil, Linux kullanır. Vimci abilerime saygılar <3

Bu arada dosyalar derken erişilemeyen hangi dosya var telefonda tam olarak? Telefondaki gerekliliği işe yararlığı olarak.

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bakın. Olay biraz fazla dönmüş. Bu olay aynı C++ ve Java tartışmasına benziyor. Biri C++ fanboyu, diğeri Java fanboyu. İşte bu tartışmalar tamamen gereksizdir. Çünkü sonuç olarak bu dillerden birini kullanan bir kişi o dilin özelliklerini istiyordur ve 2 dil için de bu farklı. Yani ortada en iyi programlama dili diye bir şey kalmıyor. Java öğrenme açısından daha kolay olabilir ama JVM bağlantısı konusunda biraz yavaş kalıyor. C++ Windows'ta çok hızlı çalışıyor olabilir ama çok karışık. Sonuç olarak işten kazanç sağlamıyorsunuz. Sadece istediğiniz özelliklerin feda edeceklerinizi geçtiği bir dil ile uğraşmak mantıklı oluyor.

Şimdi bu olayı pc-mac olayı ile bağlayalım. Mac ve Windows tartışması. Bir kişi Mac fanboyu, diğeri Windows fanboyu. Bu iki işletim sisteminin de kendi kullanımları var. Mac tasarım açısından güzel. Ben de çok seviyorum tasarımını. Ama işte Mac aldığınızda Windows'a uyumlu bütün oyunları feda etmiş olursunuz. Ayrıca sanırım oyunlarda en az sorun çıkaran bilgisayar Windows. Çünkü ben hiçbir oyundaki platform düzenlemelerinde Windows gördüğümü hatırlamıyorum (Minecraft ve CS:GO başta olmak üzere).

Şirketlerin Mac kullanmasının sebebi, onların oyun oynamakla işi olmaması olabilir, sonuçta onların düşündüklerini bilemem. İş bilgisayarı olarak Mac çok iyi bir bilgisayar. Aynı zamanda görünüm olarak çok iyi bir performans sunuyor. Eğer Windows kullanmayı seçerseniz Mac'in bu tasarımını feda etmiş olursunuz. Linux ile alakalı konuşmaya gerek yok. Onunla alakalı tartışma olursa onu da ekleriz :D

Bütün bu yazdıklarımı ele alarak, yazdığım ilk yoruma bakabilirsiniz. Arkadaşa "İstediğin ve feda edeceğin şeyleri seçtiğinde zaten kararını vermiş olursun." demiştim. Önemli olan bir işletim sistemini ne amaçla kullanacağınızdır. CS:GO oynamak için Linux alacak haliniz yok herhalde.

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Önemli olan bir işletim sistemini ne amaçla kullanacağınızdır. CS:GO oynamak için Linux alacak haliniz yok herhalde.
AMDGPU GCN 1.0 desteklesin tam bunu yapacağım :)

Yani bunu mu kastettiniz emin değilim ama AA OYUN SADECE WİNDOWSTA OYNANIR MAC/LÜNÜKSÜ AT GİTSİN diyenler bence biraz daha araştırma yapsın derim.
göre, Linux'ta EN AZ 8,020 (belki çalışabilir denilecek +1,338 de var) (Sadece Steam. Wine ile çalışabilenler falan sayılmıyor)

--------------------------
Şu anda çıkmam lazım, aklıma başka şeyler gelirse belki sonra eklerim.

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Bakın. Olay biraz fazla dönmüş. Bu olay aynı C++ ve Java tartışmasına benziyor. Biri C++ fanboyu, diğeri Java fanboyu. İşte bu tartışmalar tamamen gereksizdir. Çünkü sonuç olarak bu dillerden birini kullanan bir kişi o dilin özelliklerini istiyordur ve 2 dil için de bu farklı. Yani ortada en iyi programlama dili diye bir şey kalmıyor. Java öğrenme açısından daha kolay olabilir ama JVM bağlantısı konusunda biraz yavaş kalıyor. C++ Windows'ta çok hızlı çalışıyor olabilir ama çok karışık. Sonuç olarak işten kazanç sağlamıyorsunuz. Sadece istediğiniz özelliklerin feda edeceklerinizi geçtiği bir dil ile uğraşmak mantıklı oluyor.

Şimdi bu olayı pc-mac olayı ile bağlayalım. Mac ve Windows tartışması. Bir kişi Mac fanboyu, diğeri Windows fanboyu. Bu iki işletim sisteminin de kendi kullanımları var. Mac tasarım açısından güzel. Ben de çok seviyorum tasarımını. Ama işte Mac aldığınızda Windows'a uyumlu bütün oyunları feda etmiş olursunuz. Ayrıca sanırım oyunlarda en az sorun çıkaran bilgisayar Windows. Çünkü ben hiçbir oyundaki platform düzenlemelerinde Windows gördüğümü hatırlamıyorum (Minecraft ve CS:GO başta olmak üzere).

Şirketlerin Mac kullanmasının sebebi, onların oyun oynamakla işi olmaması olabilir, sonuçta onların düşündüklerini bilemem. İş bilgisayarı olarak Mac çok iyi bir bilgisayar. Aynı zamanda görünüm olarak çok iyi bir performans sunuyor. Eğer Windows kullanmayı seçerseniz Mac'in bu tasarımını feda etmiş olursunuz. Linux ile alakalı konuşmaya gerek yok. Onunla alakalı tartışma olursa onu da ekleriz :D

Bütün bu yazdıklarımı ele alarak, yazdığım ilk yoruma bakabilirsiniz. Arkadaşa "İstediğin ve feda edeceğin şeyleri seçtiğinde zaten kararını vermiş olursun." demiştim. Önemli olan bir işletim sistemini ne amaçla kullanacağınızdır. CS:GO oynamak için Linux alacak haliniz yok herhalde.
Kardesim haklısın, fakat Karahan direk şunu diyor "Eğer amaç yazılımsa güzel bir PC alınıp Linux kurulmalıdır Mac falan hepsi hikaye." "Gerçek yazılımcılar Mac değil, Linux kullanır. Vimci abilerime saygılar <3" Ben mesela nerede dedim windows linüx veya mac'ten baska pc kullanmayın diye, demedim kesinlikle.
Yani bir tarafı kendince översin sana daha uygundur ama diğer bi tarafı "bu hikaye tamamen gereksiz" demek gercekten gereksiz, yani öyle.

@Karamet kabul et öyle dememen gerekliydi, birçok örneği var ama facebook ceo'su bile bu cihazlardan kullanıyo, madem hikaye bu adam salak ozaman, gerçek yazılımcı değil. Bazı konularda birçok "detay" atlanmadan aa mercerdes varken bmw çöptür win varken macos'un adı geçmez şu paraya şöyle ultra win pc alırım mace okadar para vermek "tamamen gereksiz" demek omaz maalesef.
Ayrıca ben burda sakin dille uzlasmaya calısıyorum fakat kızarak yazdığın çok belli Karahan, win macos un os olduğunu biliyorum, yani beni burdan vurmaya calısıyosun.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
AMDGPU GCN 1.0 desteklesin tam bunu yapacağım :)

Yani bunu mu kastettiniz emin değilim ama AA OYUN SADECE WİNDOWSTA OYNANIR MAC/LÜNÜKSÜ AT GİTSİN diyenler bence biraz daha araştırma yapsın derim.
göre, Linux'ta EN AZ 8,020 (belki çalışabilir denilecek +1,338 de var) (Sadece Steam. Wine ile çalışabilenler falan sayılmıyor)

--------------------------
Şu anda çıkmam lazım, aklıma başka şeyler gelirse belki sonra eklerim.
Aslına bakarsan Linux için oyun çıkartılmamasının tek sebebi insanların oyun için Windows kullanmasıdır. Yoksa herkes biliyor bir oyunun Linux üzerinde çok daha iyi bir performansla çalışacağını.

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mac pcler daha çok iş için üretilmekte, PC ise her şey eşit olduğu için hem konfor hem oyun hem iş. Mac ise iş ve konfor. Sen oyun istiyorsan Windows tavsiyem.
Bide şöyle bir şey var ki Windows ve Mac demek pek iyi olmaz. Mac'lar belli parçalardan oluşur, bunlar değişemez. Fakat windows demek, kasalı pc demek bu da tabiiki daha iyidir. Diyelimki 4 gb ramın var 95 tl aldın. Bi anda yandı. yenisini alıcan 95 tl tak oldu bitti. MAC'da ise kööpppek gibi para alıcaklar. Aynı zamanda PC nin şöyle bir olayı var ki hızı parçadan parçaya değişmekte. MAC oyunlar için değil.
Bu sebeplerden dolayı kesinlikle PC. iş için ise Mac, pcyi geçer.
Edit: PC alırsan win 10 pek tavsiye etmem bazen düşük fps verebilir fakat toplayacağın pcnin parçalarının gücüne bağlı olarak iyi-kötü olarak fps değişkenlik gösterebilir.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Mac pcler daha çok iş için üretilmekte, PC ise her şey eşit olduğu için hem konfor hem oyun hem iş. Mac ise iş ve konfor. Sen oyun istiyorsan Windows tavsiyem.
Bide şöyle bir şey var ki Windows ve Mac demek pek iyi olmaz. Mac'lar belli parçalardan oluşur, bunlar değişemez. Fakat windows demek, kasalı pc demek bu da tabiiki daha iyidir. Diyelimki 4 gb ramın var 95 tl aldın. Bi anda yandı. yenisini alıcan 95 tl tak oldu bitti. MAC'da ise kööpppek gibi para alıcaklar. Aynı zamanda PC nin şöyle bir olayı var ki hızı parçadan parçaya değişmekte. MAC oyunlar için değil.
Bu sebeplerden dolayı kesinlikle PC. iş için ise Mac, pcyi geçer.
Edit: PC alırsan win 10 pek tavsiye etmem bazen düşük fps verebilir fakat toplayacağın pcnin parçalarının gücüne bağlı olarak iyi-kötü olarak fps değişkenlik gösterebilir.
Windows 10 daha fazla fps veriyor... Lütfen önce araştır :) Bunun dışında haklısın.

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Örneğin Android telefonlarda direkt olarak özel bir işlem yapmadan Root klasörüne erişebilirsin fakat iPhone bu tarz bir işlemi kesinlikle desteklemez. Apple Store dışında bir yerden bir şey almana veya indirmene izin vermez ki bu sadece yazılımcılar değil, kullanıcılar içinde büyük bir eksidir. Bakın bunu ben söylemiyorum, iPhone için şu "Jailbreak" mevzuları da Apple'ın yetersizliğinden ortaya çıkmış bir akımdır. Bir şeyi denemeden eleştirmeniz doğru değil :D hiçbir işletim sisteminde Windows 10'da aldığınız oyun performansını alamazsınız bu arada DirectX is not a pipe bro.
Aga ama sen diyon ki amaç yazılımsa mac falan hikaye diyosun, hadi maddi gücü geçtim ama hikaye demen için macin gerçekten her konuda kötü olması lazım, artılar ve eksiler olarak macin de birçok artısı var dostum. Bu arada root klasörüne ne amaçla erisiliyor onu anlamadım, evet iphonelarda yok ama ben jb siz çok rahat kullanıyorum.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Aga ama sen diyon ki amaç yazılımsa mac falan hikaye diyosun, hadi maddi gücü geçtim ama hikaye demen için macin gerçekten her konuda kötü olması lazım, artılar ve eksiler olarak macin de birçok artısı var dostum. Bu arada root klasörüne ne amaçla erisiliyor onu anlamadım, evet iphonelarda yok ama ben jb siz çok rahat kullanıyorum.
JB olmasa iPhone, iPod ve iPad kullanmayacak çok fazla kişi tanıyorum (bende dahil). JB sayesinde iOS, Andorid'in önüne geçebiliyor serbestlikte ve kişiselleştirilebilirlikte.
Mac'e vereceğin parayla Mac'den daha iyi render yapabilen, Mac'den daha hızlı çalışan bir pc toplayabiliyorsun. Mac kullanıcıları genellikle sanatçı oluyorlar çünkü gerçekten onların işlerine yarayan uygulamalara ve kolaylıklara sahip Mac. Sıradan birinin internette surf yapmak veya Youtube için video hazırlamak benzeri amaçlarla Mac alması çok saçma.

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
JB olmasa iPhone, iPod ve iPad kullanmayacak çok fazla kişi tanıyorum (bende dahil). JB sayesinde iOS, Andorid'in önüne geçebiliyor serbestlikte ve kişiselleştirilebilirlikte.
Mac'e vereceğin parayla Mac'den daha iyi render yapabilen, Mac'den daha hızlı çalışan bir pc toplayabiliyorsun. Mac kullanıcıları genellikle sanatçı oluyorlar çünkü gerçekten onların işlerine yarayan uygulamalara ve kolaylıklara sahip Mac. Sıradan birinin internette surf yapmak veya Youtube için video hazırlamak benzeri amaçlarla Mac alması çok saçma.
Bana ozaman kafamı rahat ettiricek çok basit ve görsel olarak güzel bi os'a sahip 12 saatten fazla şarjı giden hızlı şarj olan metal kasa touchpadi çok iyi olan incecik bi dizüstü alternatifi sun ben bırakayım suan kullandığım laptopu.