Pro 2016 13inç 2.0 ghz alıyorum. Sağ olBence çok yanlıyorsun. Müzisyenler ve youtuberler diye kısıtlama
tasarımcılar, developerler(anaları değişir (.net ciler hariç)), şirketler, yazarların büyük çoğunluğu, starbucks'daki gençler, ses sanatçıları ve birçok yerde macos kullanılıyor. Bunun yataıcılıkla alakası yok sadece. Prestij ve kolaylık daha ön planda. Daha güvenli daha kullanım konusunda kullanıcıya kolaylık sağlıyor bir macbook bir windows bilgisayardan hem daha performanslı(kişisel bilgisayarlar) hem de ergonomik.
Doğrusu...
Windows virüs yavaşlık rami sömürme yaratıcılık(değil) sunucu(değil) güvenlik(değil), sabit bir oyun anlayışı olduğu için en iyi oyun sistemleri windows
Linux az ram yer yaratıcı(değil) sunucu güvenli(biraz)
MacOS güvenli yaratıcı sunucu(değil) ram az yer...
@WegasTR Benim sana kısaca söyleyeceğim. Bilgisayarı aldıktan 2 gün sonra keşke oyun bilgisayar alsaydım bu oyun yok bu oyun çalışmıyor gibi şeyler düşüncek isen almamanı öneririm. Ama bir yazılım tasarım ya da araştırma anlamında kullanıp sadece mc ve cs oynayacaksan 2 oynu da kastırmadan kaldırıyor air i bilemem ama macbook pro da kasmıyor.
Ohoo abi kaç mesaj yazdınız siz, ne ara yazdınız? Ayrıca linüx beni bozar. Kararım şu anda mac yönünde.
Biraz da Tim Cook kazansın. Hep Bill Gates mi kazancak arkadaş.
Biri mace vereceğin paraya daha iyisinş alırsın demiş de, ben 1 yıl kullandıktan sonra hadi "bb" diyen bir işletim sistemi kullanmak istemiyorum.