O nasıl bir monitör ne yaptın sen kafa mı buluyon 50 kat iyileri var o fiyata.Sıkıntı olmaz ancak şu attığım monitörü alırsan daha iyi bir görüntü elde edersin.
Monitör :Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Ne Diye Hala Atışıyorsunuz@owen_1 senin dediğin monitör çöp,sen monitördende anlamıyosun.
Monitör:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Aslında hiç de bir şey olmaz overclock yapan birisi değilsen stok falan ile kullanabilirsin. Bu da benden istediğin 5000TL lik sistem 5000TL bile tutmadı.i7 koyup su soğutma koymazsak ne olur ki?
Bide buna işletim sistemi alacaksın pff.Aslında hiç de bir şey olmaz overclock yapan birisi değilsen stok falan ile kullanabilirsin. Bu da benden istediğin 5000TL lik sistem 5000TL bile tutmadı.
İşlemci :Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.941 tl
Anakart:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.585 tl
Ram :Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.465 tl
Ekran kartı :Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.1.643 tl
Kasa :Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.445 TL
PSU :Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.499 TL
SSD :Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.266 TL
hdd :Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.148 tl
Toplam : 4.992 tl
Herkesin katıldığı bir sözdür "Zevkler ve renkler tartışılmaz" o yüzden kasayı değiştirme hakkın var tabii ki bu arada bu kasa full tower büyük ihtimal boyun kadar bişeycik dahili power ile birlikte de alabilirsin ama harici olarak seçince poweri kafam daha rahat oluyor o yüzden yeni seçeceğin kasayı da bana danış
Dalga mı geçiyorsun anlamadım.Tabi işletim sistemi olmadan olmaz dimi.
1 Ms çok da yavaş değil canım 1 MS harddisk çıksın ucuz olsun ssd lere göre hemen alırım@ununbium çok bilmişlik taslama ama burda örnek verdi ?
Oha suna bakın 5000 lira bile değil sadece 4992 TL bu fırsat kaçmazAslında hiç de bir şey olmaz overclock yapan birisi değilsen stok falan ile kullanabilirsin. Bu da benden istediğin 5000TL lik sistem 5000TL bile tutmadı.
İşlemci :Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.941 tl
Anakart:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.585 tl
Ram :Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.465 tl
Ekran kartı :Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.1.643 tl
Kasa :Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.445 TL
PSU :Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.499 TL
SSD :Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.266 TL
hdd :Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.148 tl
Toplam : 4.992 tl
Herkesin katıldığı bir sözdür "Zevkler ve renkler tartışılmaz" o yüzden kasayı değiştirme hakkın var tabii ki bu arada bu kasa full tower büyük ihtimal boyun kadar bişeycik dahili power ile birlikte de alabilirsin ama harici olarak seçince poweri kafam daha rahat oluyor o yüzden yeni seçeceğin kasayı da bana danış
İşletim sistemi çok sorun değil hatta sorun değil çok istiyorsan ücretsiz linux işletim sistemi bile kurarsin bunu yapan pek yoktur ama neyse.@AxcelaD boş ver sen anlama![]()