Pc toplama

BlackPink

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Beyler o deilde benim monitor Hoparlör da oluyormus yani kendinden hoparlörü varmis nasil kullanicam ?

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Kavgayı bırakın konu fazla güncel kalıyor arkadaşa yardım edecek varsa paylaşsın topladığı parçaları, arkadaş seçer siz değil ^-^

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Oha suna bakın 5000 lira bile değil sadece 4992 TL bu fırsat kaçmaz

Forumda birşeyi sormadan önce google kullanın. Bu bir imzadır genele söylenmiştir. Tapatalktan giriyorum.
Vatanda hala haftasonu %25 indirimler devam ediyorsa fiyat 3744e düşer. Senin işin anlıyormuş gibi görünmek mi sadece?

Bilgisayarımı tara 60-100 Euro'luk oyun bulursun ama crack oyun bulamazsın. Cracke karşıyım ben. :(
Ama belki tarasam crackli sony vegas bulurum 600-700$ program :)

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Vatanda hala haftasonu %25 indirimler devam ediyorsa fiyat 3744e düşer. Senin işin anlıyormuş gibi görünmek mi sadece?

Ama belki tarasam crackli sony vegas bulurum 600-700$ program :)
Yok ki hiç crackli programım yok. Eğer ki 3700 tl ye düşsün bu windows 8 64 bit ile 4300 tl olur bayağıda iyi olur. :D

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Yok ki hiç crackli programım yok. Eğer ki 3700 tl ye düşsün bu windows 8 64 bit ile 4300 tl olur bayağıda iyi olur. :D
Vatandaki hafta sonu indirimlerini takip et mübarek ve neyse bunları tartışmak için ayrıca konu açabilirsin arkadaşın konusunu kirletmeyelim