PC TOPLAMAMA YARDIMCI OLURMUSUN ?

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Shader olmadan oynayacaksan 750ti çok bile yeterli. Sen iyi bir işlemci almaya bak şimdilik :)

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Gtx 960 Öneririm.
FX 6300 ile 750ti çok rahat devam ettirir arkadaşı merak etme sen :) Tabii minecraft dışında oyunlarda da yüksek performans istiyorsa geleceğe bir yatırım olarak 760-960 alınabilir. 760 ile 960 arasında 4 fps ve bir miktar güç tüketimi oynuyor. Şahsen 4 fps+ bir kaç watt daha az güç tüketimine 200TL daha vereceğime 760 tercih ederim...

CubeSword

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gtx 780 ti alırsan = 2500 fps.
Fakat senin söylediğin 750 ti da 200+ modlu Minecraft'ta islemcin güzel ise 150+ fps almanı sağlar. Ayrıca fps 60 üzerinde pek de önemli değildir en iyi oyun deneyimi için ayarlardan vSync açıp oyunu o şekilde oynayın

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Bu forumda mesaj dislike tuşu yok mu ya?
Sen bana özel mesaj gönder bütçenle birlikte ben toplarım istediğin forumda da sorarsın iyi mi diye? Birisi bit hesabına girmiş öbürü 1000 tl olmaz demiş diğeri gitmiş 750ti iyimi denen konuda GTX980 yazmış.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
FX 6300 ile 750ti çok rahat devam ettirir arkadaşı merak etme sen :) Tabii minecraft dışında oyunlarda da yüksek performans istiyorsa geleceğe bir yatırım olarak 760-960 alınabilir. 760 ile 960 arasında 4 fps ve bir miktar güç tüketimi oynuyor. Şahsen 4 fps+ bir kaç watt daha az güç tüketimine 200TL daha vereceğime 760 tercih ederim...
Arada birkaç teknoloji farkı var örneğin h265. Mfaa (yanlış yazmış olabilirim anlayan anlar) gibi teknolojiler var

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
1000 TL Civari Zaten Paranin Hepsi EkranKartına Gitcek :) Lan Gidip Bilgisayar Alsam Daha Mantikli OF Bilgisayar Toplama OF OF :D[DOUBLEPOST=1423402689,1423402590][/DOUBLEPOST]
PvP Orta Derece Boşuna Çok Para Verip İsmetlik Yapmak İstemiyorum :) 100 FPS Video ve Vidyosuz Üstü İstiyorum Sadece[DOUBLEPOST=1423402748][/DOUBLEPOST]
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Beyler Siz Sadece Kaç Fps Videolu ve Videosuz Shader Kullanmicam :)
Onun yerine 12 TL fark ile bunu alman senin faydana
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Bu forumda mesaj dislike tuşu yok mu ya?
Sen bana özel mesaj gönder bütçenle birlikte ben toplarım istediğin forumda da sorarsın iyi mi diye? Birisi bit hesabına girmiş öbürü 1000 tl olmaz demiş diğeri gitmiş 750ti iyimi denen konuda GTX980 yazmış.
Arkadaşın sorusunu mesajımda cevapladigimi düşüyorum.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Arada birkaç teknoloji farkı var örneğin h265. Mfaa (yanlış yazmış olabilirim anlayan anlar) gibi teknolojiler var

Evet mfaa var. Ancak hardcore bir oyuncu değilsen (benim gibi) aşırı küçük detayları kafana takmazsın.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Evet mfaa var. Ancak hardcore bir oyuncu değilsen (benim gibi) aşırı küçük detayları kafana takmazsın.
Müthiş ışıklandırma teknolojisi falan filan var ki ışıklandırma ve AA benim için çok önemli.
Bu arada mfaa yı performansı açısından belirttim.
Edit : öbür önemli unsur da 60 fps alabilmek olduğu için performansın da gerekli olduğunu düşünüyorum.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Müthiş ışıklandırma teknolojisi falan filan var ki ışıklandırma ve AA benim için çok önemli.
Bu arada mfaa yı performansı açısından belirttim.
Edit : öbür önemli unsur da 60 fps alabilmek olduğu için performansın da gerekli olduğunu düşünüyorum.

56 olsun bizim olsun ne diyelim :)