Bestia II
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Haa?Oraya girebiliyorsan zaten modeme bağlısın demek oluyor yalnız![]()
Ben şu an da üst komşuda ki modeme değil 30 - 50 metre uzaklıkta ki komşunun internetine bağlıyım telefon da öyle.
Haa?Oraya girebiliyorsan zaten modeme bağlısın demek oluyor yalnız![]()
Haa?
Ben şu an da üst komşuda ki modeme değil 30 - 50 metre uzaklıkta ki komşunun internetine bağlıyım telefon da öyle.![]()
Sana SSID ve şifreyi versem yapabilir misin ki uzaktan?O zaman o modem başka modem oluyor bana yukarıdaki komşunun modeminin bilgileri lazım![]()
Sana SSID ve şifreyi versem yapabilir misin ki uzaktan?
İşte benim sorunum da bu asıl üst komşudan çektiğim ağ kapsama alanı içerisinde gözükmüyor.
Diyorum ki benim pc yi kontrol et ve bir göz at? Team viewer ile miydi neydi?Güvenlik duvarını sıfıra indirip 80 portunu açman lazım girebilmem için
İnternetci amcalardan LAN kablosu al üst kata çık leptop ile modeme o şekilde bağlanmayı dene![]()
Diyorum ki benim pc yi kontrol et ve bir göz at? Team viewer ile miydi neydi?![]()
Bende Telefonumda Dayımın oğlu(abi)nun telefonunda gözükmüyor fakat İstanbul'dan gelen akrabamın telefonunda gözüküyor.Eğer kimseden gözükmüyorsa sorun sende değildir modemin hainliğidir büyük ihtimal![]()
İstanbuldan gelen akraban ne zaman gelmiştiBende Telefonumda Dayımın oğlu(abi)nun telefonunda gözükmüyor fakat İstanbul'dan gelen akrabamın telefonunda gözüküyor.
Doğa üstü bilgisayar sorunları*
Sorun yaklaşık 4 haftadır sürmekte Akrabam ise geçen Cuma geldi.İstanbuldan gelen akraban ne zaman gelmişti
Ve sorun ne kadar zamandır devam etmekte![]()
AirTies bizim SSID airties girdiğim modem ayarlarının olduğu sitenin sağ üst köşesin de ise Air5342 yazıyor.Modemin tam markası nedir![]()
AirTies bizim SSID airties girdiğim modem ayarlarının olduğu sitenin sağ üst köşesin de ise Air5342 yazıyor.
Ona nereden bakabilirim?Kanal ayarı şeysi kaçta şuanda (üst komşunun modeminde*)![]()
Ona nereden bakabilirim?![]()