Bestia II
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Evet baylar ve bayanlar konunun başlığın da da belirttiğim gibi Modemi ne PC ne de Telefon görmüyor. Telefon Turkcell T50 Modem Airties telefonu modemin üstüne bile koydum görmedi bize hemen hemen her hafta uğrayan dayımın oğlunun telefonu da görmedi fakat geçen yazın misafirliğe gelen akrabamızın telefonundan modem görünüyor ve interneti kullana biliyor yani bizim cihazlarımızın dışın da ki cihazlarda modem gözüküyor fakat biz de gözükmüyor acil yardım edin şu an komşunun internetinden giriyorum zaten bu ay sonu interneti kapatıyoruz bari doya doya kullanayım 
Bu olay 4 haftayı geçik bir süredir var ve hala bir çözüm bulamadım.Google'a da yazdım araştırdım onda da modem ayarlarını değiştirin diyor fakat modem ne pc den ne de mobilden gözükmüyor,gözükmezse nasıl ayarlayabilirim?Lütfen bir yardım edin en son internetim de sorun vardı ve TT Net Pratik çözüm reklamı çıktı onu indirdim ve onu kullandım sonuç olarak da ayarları falan değiştirdi büyük ihtimal lütfen bir yardıme din bu sorunu nasıl çözebilirim?
@MUHDE @Polkakorowakurwa @Schaffer79 @Zurinqun @ZakaTPakaBLoTS
Bu olay 4 haftayı geçik bir süredir var ve hala bir çözüm bulamadım.Google'a da yazdım araştırdım onda da modem ayarlarını değiştirin diyor fakat modem ne pc den ne de mobilden gözükmüyor,gözükmezse nasıl ayarlayabilirim?Lütfen bir yardım edin en son internetim de sorun vardı ve TT Net Pratik çözüm reklamı çıktı onu indirdim ve onu kullandım sonuç olarak da ayarları falan değiştirdi büyük ihtimal lütfen bir yardıme din bu sorunu nasıl çözebilirim?
@MUHDE @Polkakorowakurwa @Schaffer79 @Zurinqun @ZakaTPakaBLoTS