Pelerin sorunu

ilkeroyun2

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
18 haziranda pelerin aldım. Şifresini falan sorun yok giriyorum bakıyorum tamamda kimse göremiyor pelerinimi bende optifineyle girdimmi görüyorum fakat ben hariç kimse göremiyor yardım edin(not bi ara ismimi değiştirdim eski haline çevirirsem dönermi bilmem)

ilkeroyun2

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ben eskiden optifinesiz pelerinlerini görebiliyordum benimkini neden görmüyorlar

optifine ayarlarını açmışlar göremiyolar ama

MustafaMertBulut

MC.MAXCRAFT.AT
En iyi cevaplar
0
optifine pelerini ve normal pelerin farklı fiyatlarda satılır optifine pelerini satın aldıysan sadece optifine ile girenler görebilir vee OF yazar

Einherjar

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Optifine pelerinler ; Sadece optifine kullanan oyuncuların görebileceği türden ayarlanmıştır fakat optifine kullanıcısı pelerinleri kapatırsa ayarlardan göremezler.
Normal Pelerinler ; Optifine kullanmayan oyuncuların görebileceği pelerinlerdir.
Ayrıca ; Optifine pelerinlerde arkadaşın da dediği gibi OF Yazar.

ilkeroyun2

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
of yazan pelerini editledim hallettim fakat normal pelerin ne kadar ve nerden alınır ?

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Optifine cape oluştururken banner diye bir sey var. Ona tıklarsan bayrak şekildeki bannerların url'sini ekleyip yapabilirsin. Sadece op yapılmıyor optifine ile.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Buradan banners yapabilirsin.

poine

Marangoz
En iyi cevaplar
0
görünümü özelleştir bölümünden karakterinizin pelerini kapatmış olabilirsiniz kontrol ediniz

görünümü özelleştir bölümünden karakterinizin pelerini kapatmış olabilirsiniz kontrol ediniz