Permision Bileti Skript Yardım !

Elisaizy

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Sunucum İçin Skriipt Yazıyorum
384 ismi Helix Efect Olan İteme Sağ Tıkladığında
permission:funnyeffect.halo.heart
iteme tıkladığında o perm oyuncuya gelcek bunu kodu nedir

Sadece Perm Eklemeyi Yapamadım Yardım Lütfen

Kod:
on right click with 384:
    if player is holding 384 named "&a&lHelix Efekt":
    Ona Gelecek Permler
    send "&a&lArtik Helix Efektlerini Kulanabilirsiniz"
    remove 1 384 named "&a&lHelix Efekt" from player
command /efekt1:
    permission: efekt1.yetki
    trigger:
        give 1 384 named "&a&lHelix Efekt" to player

NeonSpade

Neon, the best
En iyi cevaplar
0
"Ona Gelecek Permler" yerine bir GroupManager grubu oluşturup istediğin permi o gruba verip oyuncuyu o gruba ekleyecek komutu yazabilirsin.

Elisaizy

Marangoz
En iyi cevaplar
0
"Ona Gelecek Permler" yerine bir GroupManager grubu oluşturup istediğin permi o gruba verip oyuncuyu o gruba ekleyecek komutu yazabilirsin.
Neon Bak Efekt Plugini Var Oyuncular Efektleri Para İle Alcak Mesela Spirial Efekt Bileti Sağ Tıklayınca Artık O Efekte Permi Olacak Böylece Onları Kulanabilcek[DOUBLEPOST=1437412387,1437411546][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1437412635][/DOUBLEPOST]Ve Yardım Edebilecek Varmı Skripter Arıyorm Bana Yardım Etcek Serverim için Birde Arkadaşlar oyuncu yapıyorm kendimi deop alıyorum sağ tıklıyorum tüm işleri kabul ediyo ama o efectleri kulanamıyom yeni yaptığım kod
Kod:
on right click with 384:
    execute console command "/mangaddp player permission:funnyeffect.halo.heart"
command /efekt1:
    trigger:

NeonSpade

Neon, the best
En iyi cevaplar
0
execute console command yanlış, benim demek istediğim yeni bir grup açarsın örneğin oyuncu2 ardından bu gruba permi verirsin; sonradan /manuadd %player% oyuncu2 yazarak da bitirirsin diye düşünüyorum

MhaWTHoR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
1
execute console command yanlış, benim demek istediğim yeni bir grup açarsın örneğin oyuncu2 ardından bu gruba permi verirsin; sonradan /manuadd %player% oyuncu2 yazarak da bitirirsin diye düşünüyorum
Ne gerek var 1 permission için yeni grup açmaya? saçma.

FrknZhlp

Founder Of TatliXYX & CraftingCodes
En iyi cevaplar
0
Neon Bak Efekt Plugini Var Oyuncular Efektleri Para İle Alcak Mesela Spirial Efekt Bileti Sağ Tıklayınca Artık O Efekte Permi Olacak Böylece Onları Kulanabilcek[DOUBLEPOST=1437412387,1437411546][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1437412635][/DOUBLEPOST]Ve Yardım Edebilecek Varmı Skripter Arıyorm Bana Yardım Etcek Serverim için Birde Arkadaşlar oyuncu yapıyorm kendimi deop alıyorum sağ tıklıyorum tüm işleri kabul ediyo ama o efectleri kulanamıyom yeni yaptığım kod
Kod:
on right click with 384:
    execute console command "/mangaddp player permission:funnyeffect.halo.heart"
command /efekt1:
    trigger:
Kod:
execute console command "/manuaddp player permission:funnyeffect.halo.heart"

Birde Bunu dene

Elisaizy

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ne gerek var 1 permission için yeni grup açmaya? saçma.
Aynen Bak 10 tane efekt bileti olcak 1 bilete 10 tane spiral efect permi olacak diğerdnde başka efect öyle öyle gidecek oyuncular onu 2 vip parasına alacak
oyuncular oyunda iş yaparak coin kazanıyolar coin kazandıktan sonra onu vip parasına dönüştürüyorlar