PETürk - Survival PvP Sunucusu (SUNUCU KAPATILMIŞTIR)

jojokaan

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
ADMIN YETER ARTIK BANLA SU EGEOGER I SPAWNA SIVI GECTIGI ICIN LAVLA HERKEZI YAKIP ITEMLERINI CALIOR RED EYES JOJOKAAN MRDEZAR METEHAN0606 KEREM MAGDURLAR ICERISINDE EGEOGER IN YANDASCISI hastroleji de bu iste lawla spawnda gerkezi yakip haksiz kazanc sagliolar server calkalanior bunlar yuzunden cevaplarinizi bekliyorum[DOUBLEPOST=1385490343,1385490158][/DOUBLEPOST]
Oyundaki adin ne

Faredevriii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Faredevriii ama girmiyorum hesaplarımın sunucu tabanından silinmesini bekliyorum yeni hesap aççam :D

Dogac01

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ADMIN YETER ARTIK BANLA SU EGEOGER I SPAWNA SIVI GECTIGI ICIN LAVLA HERKEZI YAKIP ITEMLERINI CALIOR RED EYES JOJOKAAN MRDEZAR METEHAN0606 KEREM MAGDURLAR ICERISINDE EGEOGER IN YANDASCISI hastroleji de bu iste lawla spawnda gerkezi yakip haksiz kazanc sagliolar server calkalanior bunlar yuzunden cevaplarinizi bekliyorum[DOUBLEPOST=1385490343,1385490158][/DOUBLEPOST]
Oyundaki adin ne
Bekle ben geliyorum :D bakalım neymiş bu çocuklar.

Tek Varlığım iPad Mini'den
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Uygulaması İle Gönderilemedi.

4trestt

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
AÇIKLAMA :

Arkadaşlar yeni sunucu için çalışmalarımız devam ediyor. Sanırım bir çoğunuz eski serverda oynuyorsunuz , şimdilik orada devam edin , yeni sunucu açılınca duyuru yapılacaktır. (Eski sunucu ile ilgileniyorum)

Ayrıca sunucuda spawn bolgesine lav döküyorsunuz , eğer birdaha yakalarsam ban atacağım.

HTC Desire C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:

Dogac01

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
AÇIKLAMA :

Arkadaşlar yeni sunucu için çalışmalarımız devam ediyor. Sanırım bir çoğunuz eski serverda oynuyorsunuz , şimdilik orada devam edin , yeni sunucu açılınca duyuru yapılacaktır. (Eski sunucu ile ilgileniyorum)

Ayrıca sunucuda spawn bolgesine lav döküyorsunuz , eğer birdaha yakalarsam ban atacağım.

Asmin olsuysan hayırlı olsun :)

Tek Varlığım iPad Mini'den
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Uygulaması İle Gönderilemedi.

Faredevriii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayırlı olsunda bug yüzünden oynayamıyorum şu buglar pluginler yüzündenmi oluyor

4trestt

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bugların yeni sunucuda olmaması icin elimizden geleni yapacağız , bu arada sunucuda adminim , zaten admindim fakat sunucunun acıldığından haberim olmadığı için geciktim. Bir sorunuz varsa sorabilirsiniz.

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Bugların yeni sunucuda olmaması icin elimizden geleni yapacağız , bu arada sunucuda adminim , zaten admindim fakat sunucunun acıldığından haberim olmadığı için geciktim. Bir sorunuz varsa sorabilirsiniz.

Hayırlı olsun ne diyeyim daha :)

gariban12

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Jacksoket kardeş ben Pocketmine la server kurdum ama port açamıyorum yardım edebilir misin modemim D-link 2640NRU