Phoenix Anti-Cheat 2.1 Sürümü ! (İnanılmaz Bir Hile Engelleyici Plugin) Neden Bekliyorsun !

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
NoSlowDown'ın botta atmasını çözmeyide unutma :)

Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk
Botta NoSlowdown'dan atmıyor. (Denedim)[DOUBLEPOST=1431682693,1431682613][/DOUBLEPOST]
Critical Calısmıor Hacı.. Yani Denedim Baya .. Gayet Pata Küt Vurdum Adama..
Aura Konusunda.. Npc nin sadece 0.5 saniye gozukmesi lazm.. Bazen yere vuran adamlar npc ye 3 kere vurmayı basarıyor.. :S Npc nin isteselerde hilesiz vuramayacakları bir yerde cıkması lazm.. Ozellikle yere bakınca tepede.. Tepeye vurunca altta cıkma olayı gelmeli:S
Speed Hack Konusunda Sanırım İlerleme Var.. Geriye Atma olayı epey azalmıs.. Cok Nadir Oldu Bu sefer..
Oyuncular yarın girdiğinde daha detaylı feedback yazabilirim.. Eline saglık tekrar..
Criticals Kullandığın hile'ye göre değişir.(Çoğunda engelliyor)
Benim denediğim hileler: Huzuni , FireClient , Apex (Hepsinde attı.)

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
2.0 Sürümünü Spigot'a yayınlayabilmek için İngilizce yapıcam.
Config'den zaten ayarlanıyor fakat ordan ayarlanmayanlar ingilizce kalıcaktır.
Zaten bunlar hiç te önemli değil."Reloaded, List" gibi şeyler.

Bu pluginin yeni kullananların config'i İngilizce olacak fakat Türkçe isteyenler içinde
configdekileri Türkçe'ye çeviren komut ekleyeceğim.

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Bu pluginin yeni kullananların config'i İngilizce olacak fakat Türkçe isteyenler içinde
Bence güzel olur. Ama spigota ücretli koyarsan hem emeğinin karşılığınıda alırsın :D

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0

azizim.. lütfen oyuncu yakalanırsa konsol hangi komutu girsin.. ve npc lerin çıktığı yerler.. bu konularda bir güncelleme yapıver:S masumlar atılıyor::(:(:(:(

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
azizim.. lütfen oyuncu yakalanırsa konsol hangi komutu girsin.. ve npc lerin çıktığı yerler.. bu konularda bir güncelleme yapıver:S masumlar atılıyor::(:(:(:(
Sende haklısın anti killaura nın dahada gelişmesi lazım . + Biraz daha özelleştirme ayarı da lazım.
Birde kontrolleri authme login den sonra yapma eklersen giriş yapmadan hesabı banlatma olayı tarih olur.

Fakat diğerlerinde daha bir hata görmedim akşama ayrıntılı test ederim :D

AhmHkn1553

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Selamün Aleyküm Kardeşim. Ben pluginini kullanıyorum. Fakat Server Checkde şöyle bir hata var. Nedeni ne ?
Satır 7700: [12:28:25] [Netty IO #2/ERROR]: Parameters:
Satır 7698: [12:28:25] [Netty IO #2/ERROR]: [PhoenixAntiCheat] Unhandled exception occured in onPacketReceiving(PacketEvent) for PhoenixAntiCheat

MrUnioDex

CEO of UnioCraft
En iyi cevaplar
0
Olası NoSlowDown bugu:
Birisi biz elma yerken bize vurduğunda geriye savruluyoruz ve bu esnada NoSlowDown tespit edilip atılıyor.(?)
Ayrıca teknede noslowdown'dan attığıyla ilgili şikayetler geliyor hala.

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
Olası NoSlowDown bugu:
Birisi biz elma yerken bize vurduğunda geriye savruluyoruz ve bu esnada NoSlowDown tespit edilip atılıyor.(?)
Ayrıca teknede noslowdown'dan attığıyla ilgili şikayetler geliyor hala.
NoSlowdown engellemek için 10 saniyemi bile vermedim zaten :S Uyduruktan bir şey yaptım.
Sonraki sürümlerde doğru düzgün bişeyler yapıcam.