Phoenix Anti-Cheat 2.1 Sürümü ! (İnanılmaz Bir Hile Engelleyici Plugin) Neden Bekliyorsun !

MrUnioDex

CEO of UnioCraft
En iyi cevaplar
0
Kill Aura hariç her şey kapalı olmasına rağmen regenden, noslowdown dan atılanlar var

Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
Kill Aura hariç her şey kapalı olmasına rağmen regenden, noslowdown dan atılanlar var

Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk
Ben şu an kodlara baktım ve şunları görüyorum:
Kod:
if(!Main.getThisPlugin().getConfig().getBoolean("regen-protect")){ return; }

if(!Main.getThisPlugin().getConfig().getBoolean("noslowdown-protect")){ return; }
Yani böyle bir şey imkansız.
Ama belki 2.0 sürümünde bozuktur ben sonrada düzeltmişimdir öyle düzgün gözüküyodur burda.[DOUBLEPOST=1433502298,1433499672][/DOUBLEPOST]Ben dediğiniz envanter açılması vurması şeyini denedim fakat olmadı.
Çünkü InventoryCloseEvent gibi bir event yok.
Bana envanter'in nasıl kapandığını fark edebiliceğim konusunda fikir verirseniz belki yapabilirim.

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben şu an kodlara baktım ve şunları görüyorum:
Kod:
if(!Main.getThisPlugin().getConfig().getBoolean("regen-protect")){ return; }

if(!Main.getThisPlugin().getConfig().getBoolean("noslowdown-protect")){ return; }
Yani böyle bir şey imkansız.
Ama belki 2.0 sürümünde bozuktur ben sonrada düzeltmişimdir öyle düzgün gözüküyodur burda.[DOUBLEPOST=1433502298,1433499672][/DOUBLEPOST]Ben dediğiniz envanter açılması vurması şeyini denedim fakat olmadı.
Çünkü InventoryCloseEvent gibi bir event yok.
Bana envanter'in nasıl kapandığını fark edebiliceğim konusunda fikir verirseniz belki yapabilirim.
Bence envanterin kapanmasını tespit etmene gerek yok.
Sen oraya envanteri aç ve hemen ardından testi yap.
Bu yeterli olucaktır.

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
Bence envanterin kapanmasını tespit etmene gerek yok.
Sen oraya envanteri aç ve hemen ardından testi yap.
Bu yeterli olucaktır.
Senin dediğin gibi de olabilir.
Ya da şöyle olabilir.Açılan menü'de item olsun ona basmadan kapatmasınlar ama yanlışlıkla ESC'ye basıp kapatırsalar kötü olur işte.

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Senin dediğin gibi de olabilir.
Ya da şöyle olabilir.Açılan menü'de item olsun ona basmadan kapatmasınlar ama yanlışlıkla ESC'ye basıp kapatırsalar kötü olur işte.
Bak diyorumki chest açıldığı gibi kontrol yapıcak.
Bir insanın chesti görüp , kapatıp sonrada 1 saniye içinde tekrar o npc ye vurması bana pek olası gelmşyor.
Olası olsa bile eski sisteme göre çok daha az sorun olmuş olur.
Bu arada şu Speed,Fly engelleme olayını bırakta şu NoSlowdown ve waterwalk geliştir bence.
Nocheatplus ın son versiyonunda fly ve speed istisnasız engelli zaten. Nofall da öyle. Sen onun engellemediklerini engelle diyorum.
Tabi bunlar "BENCE" yani plugin senin nasıl geliştireceğini sen seçersin.
Ama dediğim gibi yaparsan bence daha iyi olur.

Not: Nocheatplus ' ın son versiyonu derken Bukkit sayfasındakini kastetmiyorum.

Blade

Önce İnsan
En iyi cevaplar
0
Keşke sadece 1.1 veya 1.2 sürümünü gelistirse.daha sade ve daha kullanışlı olabilirdi bence.

AkanCe

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Biraz kötü yani var ama iyi yani daha çok :)

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben 4 yaşında kral oyun yazmayı öğrendim, 5-6 yaşlarında alfabeyi ve harfleri klavyeden öğrendim. O kadar işsiz bir kişiliğim var B)
Ben 1 yaşımda 3 dil konuşabiliyordum
5 yaşımda assembly öğrendim
6 yaşımda c#,java,c++ öğrendim
7 yaşımdz işk yalay zeka prog. kodladım.