Phoenix Anti-Cheat 2.1 Sürümü ! (İnanılmaz Bir Hile Engelleyici Plugin) Neden Bekliyorsun !

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben bu plugini SurvivalGames için kullanacağım ve o 1 kişide 1 kişidir. Önemli yani. Huzuni clientinde ne arkasına ne sağına soluna vuruyor. Sadece önündekine. Bu yüzden düşünülmeli her şey
yeni surumunu bilen cok az kısı var eskı surumlerınde cevresıne vuruyor

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
NPC'leri görünmez yapmaya çalış ve rastgele adlarda çıksınlar. Sırf bunun yüzünden KitPvP Sunucumda masum 15 kişi azami atılmıştır. O yüzden şuanlık askıya alıyorum bu plugini.

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Insanlar killaura nin en cok neyinden sikayet ederler? Sagindakine solundakine ve arkasindakine dahi ayni anda vurabilmesinden.oyuncu hacki 1 kisiye odaklasa zaten digerlerine vuramayacak ve buyuk ihtimalle ws yi kaybedecektir.Npc yi bnim tavsiyem yine bnce 1 blok arkaya koyki en azindan hacksiz oyuncu HACK damgası yemesin.bu sekilde hacksiz oyuncular bile kick yiyorlar
Bence haklısın oldukça mantıklı. Sadece önüne vurduğunda iyi bir oyuncu zaten birebir de karşı koyabilir ama herkese aynı anda vurması durumunda sorun oluyor. Bir blok arkasında durmalı böylece sorun kalmayacaktır. Defalarca test ettim yukarıdan aşağıdaki birine vururken killaura diye algılıyor ama arkasında kaldığında garanti olur.

Bence bu konuya bakış açısı hepsini engelleyeceğim araya kaynayanlarda önemli değil şeklinde olmamalı bence masumlara zarar vermeden engellenebilen engellenmelidir.

Elbet bu konuda son sözü söyleyecek ve fikrini uygulayacakolan yapımcı arkadaştır ancak benim düşüncemde bu...

Blade

Önce İnsan
En iyi cevaplar
0
NPC'leri görünmez yapmaya çalış ve rastgele adlarda çıksınlar. Sırf bunun yüzünden KitPvP Sunucumda masum 15 kişi azami atılmıştır. O yüzden şuanlık askıya alıyorum bu plugini.
configde ki bu bölumu bu sekılde yaparsan NPC gözükmez
killaura-visible: false

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
killaura-visible: false
Zaten dediklerinin hepsi var :D
Bence haklısın oldukça mantıklı. Sadece önüne vurduğunda iyi bir oyuncu zaten birebir de karşı koyabilir ama herkese aynı anda vurması durumunda sorun oluyor. Bir blok arkasında durmalı böylece sorun kalmayacaktır. Defalarca test ettim yukarıdan aşağıdaki birine vururken killaura diye algılıyor ama arkasında kaldığında garanti olur.

Bence bu konuya bakış açısı hepsini engelleyeceğim araya kaynayanlarda önemli değil şeklinde olmamalı bence masumlara zarar vermeden engellenebilen engellenmelidir.

Elbet bu konuda son sözü söyleyecek ve fikrini uygulayacakolan yapımcı arkadaştır ancak benim düşüncemde bu...
Aklımda farklı fikirler var siz dert etmeyin.

Bu arada 1.6 sürümü için Fly engelleme ekledim.Bugün SpeedHack engelleme ekleyeceğim.

Altikardes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
NPC ler görünmezken atmıyor resilienceleri galiba.görünmezlere vurmuyor resilience.

Blade

Önce İnsan
En iyi cevaplar
0
Zaten dediklerinin hepsi var :D

Aklımda farklı fikirler var siz dert etmeyin.

Bu arada 1.6 sürümü için Fly engelleme ekledim.Bugün SpeedHack engelleme ekleyeceğim.
pluginını kullanıyorum dostum hemde para ıle 2 tane hack plugını almama ragmen onları sildim senınkı kullanıyorum ama gercekten hack olmayan oyuncularda kıck yıyor ve ıtem kaybedıyor.mobb keserken bıle kıck yıyorlar bence sadece pvp anında aktıf olacak bır sıstem yapmalısın eger mümknse çünku survıvalde zaten adamlar da demır set felan ws atıyorlar ayarı cok kısık yapmam gerekıyor kıllaura hıt 2 veya 1 ama bu seferde oyunda spawnerlerde xp kasrken hemen kıck yıyorlar

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
pluginını kullanıyorum dostum hemde para ıle 2 tane hack plugını almama ragmen onları sildim senınkı kullanıyorum ama gercekten hack olmayan oyuncularda kıck yıyor ve ıtem kaybedıyor.mobb keserken bıle kıck yıyorlar bence sadece pvp anında aktıf olacak bır sıstem yapmalısın eger mümknse çünku survıvalde zaten adamlar da demır set felan ws atıyorlar ayarı cok kısık yapmam gerekıyor kıllaura hıt 2 veya 1 ama bu seferde oyunda spawnerlerde xp kasrken hemen kıck yıyorlar
Zaten KillAura'ya ayarlanabilir başka bir sistem eklicem.Büyük ihtimalle yeni ekliyeceğim sistem daha çok kullanılacak.
Ama 1.6 sürümünde ekleyeceğimi sanmıyorum.Başka sürümlerde eklerim 1.6 sürümünde eklemezsem.

eneskilincakucder

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
NPC'lere görünmezlik (invisible) özelliği gelirse, daha hoş olur.
NPC'ler görüntü kirliliği yapıyor..

Blade

Önce İnsan
En iyi cevaplar
0
NPC'lere görünmezlik (invisible) özelliği gelirse, daha hoş olur.
NPC'ler görüntü kirliliği yapıyor..
killaura-visible: false[DOUBLEPOST=1429971857,1429971433][/DOUBLEPOST]bir sorunumuz daha var muhammed.reach false dahi yapsak malesf aktıf olarak calısıyor onu engelleyemıyoruzz.ve gercekten hack olmadan bıle reach dan kıck yenılıuor.defalarca kendım dededım

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
killaura-visible: false[DOUBLEPOST=1429971857,1429971433][/DOUBLEPOST]bir sorunumuz daha var muhammed.reach false dahi yapsak malesf aktıf olarak calısıyor onu engelleyemıyoruzz.ve gercekten hack olmadan bıle reach dan kıck yenılıuor.defalarca kendım dededım
Lütfen yalan söylemeyin.
Reach'da kick atma özelliği bile yok.
Sadece açtığı zaman engelliyor.