Phoenix Anti-Cheat 2.1 Sürümü ! (İnanılmaz Bir Hile Engelleyici Plugin) Neden Bekliyorsun !

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
Çalışmıyor:D hala atmadı beni auradan.. 5. deneme .. bende artık kaldırmak zorunda kaldım.. Yeni sürüm sorunlu sanırsam..
Hilesiz birini bile koşarken geriye atıyor..

UstaUser

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eklentiyi sorunsuz hale getirdiğinizde bilgi verirseniz açılacak sunucumda kullanmak isterim. Gayet güzel bir eklenti olmuş ayrıca, tebrikler.

Blade

Önce İnsan
En iyi cevaplar
0
1.5'e dönmek gerekmiyordu.Ayarlardan KillAura'yı eskisine çevirebilirdin.
Ayarlardan sistem 1 i seçsem dahi eski ayarları yapsam bile oyuncular ws atarken bazen birbirlerine vuramiyvuramiyorlar.bixzat kendim de defalarca denedim.arada salladıgımız kılıç boşluga vuruyor hack açık olmasa bilebile.gel şu npc ye x eksenini eklede arkada dogurtalım.bnce butun sorunlar o zamsn çözülür

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
Ayarlardan sistem 1 i seçsem dahi eski ayarları yapsam bile oyuncular ws atarken bazen birbirlerine vuramiyvuramiyorlar.bixzat kendim de defalarca denedim.arada salladıgımız kılıç boşluga vuruyor hack açık olmasa bilebile.gel şu npc ye x eksenini eklede arkada dogurtalım.bnce butun sorunlar o zamsn çözülür
Ayar'ı 1 yaparsan bunun olması imkansız :D

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
1.8 de çalışımıyor sanırım protocllib 1.8 versiyonu da yüklü sürekli konsolda hata spamlıyor

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Belkide ayar 3 yapıp onada bu arkadaşın istediğini koyabilirsin farklı alternatifler güzel olabilir farklı tür sunucular tarafından kullanılabilmesi için.

ProtocolLib MC 1.8 sürümünde NPC spawnlamıyor :S
Bazı pluginler (antiaura vs.) Sanırım 1.8 dede npc spawnlıorlar. Bunun için bir araştırma yapabilirsin.

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
Belkide ayar 3 yapıp onada bu arkadaşın istediğini koyabilirsin farklı alternatifler güzel olabilir farklı tür sunucular tarafından kullanılabilmesi için.

Bazı pluginler (antiaura vs.) Sanırım 1.8 dede npc spawnlıorlar. Bunun için bir araştırma yapabilirsin.
1.8'de NPC spawnlama yaparlarsa ProtocolLib kullanmazlar.

MrUnioDex

CEO of UnioCraft
En iyi cevaplar
0
Son sürümü denedim. Ve teslerimin sonuçları:
1- Kill Aura sistem 2 hiçbir şekilde tespit edemedi. (Apex ile denendi.)
2- Speed, fly koruması açık iken savaş esnasında oyuncu bizi ileriye savurduğunda yada survivalgames'te boost adı verilen işlem yapıldığında 4-5 blok ileriye hızlıca gittiğimiz için hile sanıp geri atıyor. Bu yüzden savrulduğumuz zaman geri geldiğimiz yere dönüyoruz. Configde herşeyi devre dışı bıraktım sadece kill aura, macro ,tracers açık sorun çözüldü. Ama tek tek fly, speed denedim true yapmayı hepsinde aynı sorun oldu.
3- Makro engellemesi çalışmıyor. Logitech G300S ile son hızda denendi. [DOUBLEPOST=1430851216,1430851025][/DOUBLEPOST]
1.8'de NPC spawnlama yaparlarsa ProtocolLib kullanmazlar.
LibsDisguises kullanıyor.

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
Son sürümü denedim. Ve teslerimin sonuçları:
1- Kill Aura sistem 2 hiçbir şekilde tespit edemedi. (Apex ile denendi.)
2- Speed, fly koruması açık iken savaş esnasında oyuncu bizi ileriye savurduğunda yada survivalgames'te boost adı verilen işlem yapıldığında 4-5 blok ileriye hızlıca gittiğimiz için hile sanıp geri atıyor. Bu yüzden savrulduğumuz zaman geri geldiğimiz yere dönüyoruz. Configde herşeyi devre dışı bıraktım sadece kill aura, macro ,tracers açık sorun çözüldü. Ama tek tek fly, speed denedim true yapmayı hepsinde aynı sorun oldu.
3- Makro engellemesi çalışmıyor. Logitech G300S ile son hızda denendi. [DOUBLEPOST=1430851216,1430851025][/DOUBLEPOST]
LibsDisguises kullanıyor.
2.Sistem'de zaten tespit etmiyor sadece vuruş hızını baya azaltıyor.
Savrulma olayını çözmeyi deniyorum zaten.Velocity kontrolü eklersem olur.
Config.yml'den makro değerini düşürürsen olur.Ben makro programıyla denedim ve çalıştı.
Bu arada WaterWalk'ta herhangi bir sorun buldun mu :D (Sadece nadiren sudan çıkarken geri atıyor benim bulduğum:p)

MrUnioDex

CEO of UnioCraft
En iyi cevaplar
0
2.Sistem'de zaten tespit etmiyor sadece vuruş hızını baya azaltıyor.
Savrulma olayını çözmeyi deniyorum zaten.Velocity kontrolü eklersem olur.
Config.yml'den makro değerini düşürürsen olur.Ben makro programıyla denedim ve çalıştı.
Bu arada WaterWalk'ta herhangi bir sorun buldun mu :D (Sadece nadiren sudan çıkarken geri atıyor benim bulduğum:p)
Waterwalk iyi çalışıyor fakat fly ve speed gerçekten şu anda kullanıma hazır değil

Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk