- En iyi cevaplar
- 0
3 Yorum sonunda edersen iyi olurda indirelim
3 Yorum sonunda edersen iyi olurda indirelim
Bende o 1.6'da geçti ya :/knockback bug var
adamı duvar köşesine al vur knockback olmasa bile oyundan atiyor
Ayarlardan sistem 1 i seçsem dahi eski ayarları yapsam bile oyuncular ws atarken bazen birbirlerine vuramiyvuramiyorlar.bixzat kendim de defalarca denedim.arada salladıgımız kılıç boşluga vuruyor hack açık olmasa bilebile.gel şu npc ye x eksenini eklede arkada dogurtalım.bnce butun sorunlar o zamsn çözülür1.5'e dönmek gerekmiyordu.Ayarlardan KillAura'yı eskisine çevirebilirdin.
Ayar'ı 1 yaparsan bunun olması imkansızAyarlardan sistem 1 i seçsem dahi eski ayarları yapsam bile oyuncular ws atarken bazen birbirlerine vuramiyvuramiyorlar.bixzat kendim de defalarca denedim.arada salladıgımız kılıç boşluga vuruyor hack açık olmasa bilebile.gel şu npc ye x eksenini eklede arkada dogurtalım.bnce butun sorunlar o zamsn çözülür
ProtocolLib MC 1.8 sürümünde NPC spawnlamıyor1.8 de çalışımıyor sanırım protocllib 1.8 versiyonu da yüklü sürekli konsolda hata spamlıyor
Ayarlardan sistem 1 i seçsem dahi eski ayarları yapsam bile oyuncular ws atarken bazen birbirlerine vuramiyvuramiyorlar.bixzat kendim de defalarca denedim.arada salladıgımız kılıç boşluga vuruyor hack açık olmasa bilebile.gel şu npc ye x eksenini eklede arkada dogurtalım.bnce butun sorunlar o zamsn çözülür
Bazı pluginler (antiaura vs.) Sanırım 1.8 dede npc spawnlıorlar. Bunun için bir araştırma yapabilirsin.ProtocolLib MC 1.8 sürümünde NPC spawnlamıyor![]()
1.8'de NPC spawnlama yaparlarsa ProtocolLib kullanmazlar.Belkide ayar 3 yapıp onada bu arkadaşın istediğini koyabilirsin farklı alternatifler güzel olabilir farklı tür sunucular tarafından kullanılabilmesi için.
Bazı pluginler (antiaura vs.) Sanırım 1.8 dede npc spawnlıorlar. Bunun için bir araştırma yapabilirsin.
LibsDisguises kullanıyor.1.8'de NPC spawnlama yaparlarsa ProtocolLib kullanmazlar.
2.Sistem'de zaten tespit etmiyor sadece vuruş hızını baya azaltıyor.Son sürümü denedim. Ve teslerimin sonuçları:
1- Kill Aura sistem 2 hiçbir şekilde tespit edemedi. (Apex ile denendi.)
2- Speed, fly koruması açık iken savaş esnasında oyuncu bizi ileriye savurduğunda yada survivalgames'te boost adı verilen işlem yapıldığında 4-5 blok ileriye hızlıca gittiğimiz için hile sanıp geri atıyor. Bu yüzden savrulduğumuz zaman geri geldiğimiz yere dönüyoruz. Configde herşeyi devre dışı bıraktım sadece kill aura, macro ,tracers açık sorun çözüldü. Ama tek tek fly, speed denedim true yapmayı hepsinde aynı sorun oldu.
3- Makro engellemesi çalışmıyor. Logitech G300S ile son hızda denendi. [DOUBLEPOST=1430851216,1430851025][/DOUBLEPOST]
LibsDisguises kullanıyor.
Waterwalk iyi çalışıyor fakat fly ve speed gerçekten şu anda kullanıma hazır değil2.Sistem'de zaten tespit etmiyor sadece vuruş hızını baya azaltıyor.
Savrulma olayını çözmeyi deniyorum zaten.Velocity kontrolü eklersem olur.
Config.yml'den makro değerini düşürürsen olur.Ben makro programıyla denedim ve çalıştı.
Bu arada WaterWalk'ta herhangi bir sorun buldun mu(Sadece nadiren sudan çıkarken geri atıyor benim bulduğum
)