Phoenix Anti-Cheat 2.1 Sürümü ! (İnanılmaz Bir Hile Engelleyici Plugin) Neden Bekliyorsun !

A

Andrty

Ziyaretçi
Uzun süredir kullanıyorum çok lag yapıyor ve geriye atıyor. Vede adminler için antihile bypass ı eklemen gerekli diye düşünüyorum.

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.9 sürümü hakkında test sonuçlarım .

- Noslowdown doğru dürüst çalışmıyor. Bırakın şunu yaparken bunu yaparken bugu normal yemek yedikten sonra koşunca atıyor.
- Killaura sisteminin geliştirlmesi lazım.
- Tracers engellemesi çalışıyor ama çok fazla npc spawnladığı için lag yaptırıyor. Bu konuda bişeyler yapılmalı.
- Fly protect şu ana kadar yaptığım denemelere göre iyi çalışıyor.
- Speedhack normal koşarken bende hiç geri atma vs. yapmadı.İyi çalışıyor diyebilirim. Ama hiç ncp + cncp nin speed engellemesi ile karşılaştırma yapmadım hangisi daha iyi bişi diyemiyorum.
- Waterwalk ta şuana kadarki denemelerimde hata görmedim. Botta giderken falanda sorun çıkarmıyor. Basitçe iyi denebilir.
- Bunun dışındaki korumalarda bir hataya yada açığa rastgelmedim.

--->>> Yani basitçe piyasadaki pek çok anti hack plugininden daha iyi çalışıyor. Ben nocheatplus vede bir iki pluginle birlikte kullanıyorum bir çakışmada görmedim.Kısacası kullanılması gereken güzel bir plugin :D

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
1.9 sürümü hakkında test sonuçlarım .

- Noslowdown doğru dürüst çalışmıyor. Bırakın şunu yaparken bunu yaparken bugu normal yemek yedikten sonra koşunca atıyor.
- Killaura sisteminin geliştirlmesi lazım.
- Tracers engellemesi çalışıyor ama çok fazla npc spawnladığı için lag yaptırıyor. Bu konuda bişeyler yapılmalı.
- Fly protect şu ana kadar yaptığım denemelere göre iyi çalışıyor.
- Speedhack normal koşarken bende hiç geri atma vs. yapmadı.İyi çalışıyor diyebilirim. Ama hiç ncp + cncp nin speed engellemesi ile karşılaştırma yapmadım hangisi daha iyi bişi diyemiyorum.
- Waterwalk ta şuana kadarki denemelerimde hata görmedim. Botta giderken falanda sorun çıkarmıyor. Basitçe iyi denebilir.
- Bunun dışındaki korumalarda bir hataya yada açığa rastgelmedim.

--->>> Yani basitçe piyasadaki pek çok anti hack plugininden daha iyi çalışıyor. Ben nocheatplus vede bir iki pluginle birlikte kullanıyorum bir çakışmada görmedim.Kısacası kullanılması gereken güzel bir plugin :D
NoSlowdown zaten düşünmeden yaptım gibi bir şey :D
Koşarken (player.isSprinting()) yemek yiyorsa veya ok atıyorsa kick atıyor.
Ama yeni yapıcağım zaman hız'a göre bakıcak.Yemek yerken gereğinden fazla hızlı gidiyorsa geri atıcak (SpeedHack gibi.)

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
NoSlowdown zaten düşünmeden yaptım gibi bir şey :D
Koşarken (player.isSprinting()) yemek yiyorsa veya ok atıyorsa kick atıyor.
Ama yeni yapıcağım zaman hız'a göre bakıcak.Yemek yerken gereğinden fazla hızlı gidiyorsa geri atıcak (SpeedHack gibi.)
Bence Noslowdown ada önem vermen lazım. Cidden baş belası bir hack :(

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zaten öyle yapıcam :D . Hangi sürümde yapıcam bilmiyorum :p 2.0'a belki yaparım belki yapmam.(Ama herhangi bir sürümde kesin yapıcam.)
Şuanda testlere devam ediyorum ve Criticals korumasının huzuni ye karşı çalışmadığını ve reach korumasının yanlış uyarılar verebildiğini farkettim.

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
Şuanda testlere devam ediyorum ve Criticals korumasının huzuni ye karşı çalışmadığını ve reach korumasının yanlış uyarılar verebildiğini farkettim.
@Pyme de öyle demişti ilk.Sonra onun sunucusuna Huzuni v3.2.1 sürümüyle girdim Criticals açtım ve oyundan attı.(Reach'ı bilmiyorum.)
NOT: Yakındaki sürümlerde test-mode özelliğini ekleyeceğim ve bana kolay bug söyelebileceksiniz.
Yani sizi geri attığında alttan bulduğu değeri gösterecek.O değeri bana atarsanız çok kolay çözmüş olacağım.

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
hacı criticals yumrukla atıo.. balta ve kılıcla bir dene..
musaitsen serverimada geleblrsn denemek istersen..

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
@Pyme de öyle demişti ilk.Sonra onun sunucusuna Huzuni v3.2.1 sürümüyle girdim Criticals açtım ve oyundan attı.(Reach'ı bilmiyorum.)
Ben sadece senin pluginin değil aynı zamanda antiaura vs. pluginlerin de criticals korumalarını deniyorum ama maalesef denemelerimin birinde bile atılmadım :(

Edit: Kullandığım sürüm Huzuni 3.3.2

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
hacı criticals yumrukla atıo.. balta ve kılıcla bir dene..
musaitsen serverimada geleblrsn denemek istersen..
Serverindeyim.(KitPvP)
Ben sadece senin pluginin değil aynı zamanda antiaura vs. pluginlerin de criticals korumalarını deniyorum ama maalesef denemelerimin birinde bile atılmadım :(

Edit: Kullandığım sürüm Huzuni 3.3.2
İndiriyorum.Gerçekten engellemiyorsa saniyede çözerim sorun yok :D

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
killaura-hit: 3
killaura-y: 1.8
killaura-system: 1
killaura-distance: 2.5

beyler ideal config bu diyeblrm .. npc nin sadece kafasının ucu gözüküor.. masumlar vuramıor..

lütfen custom command ekle yeni sürümde.. jaile atmak istiorm ben hilecileri..

Blade

Önce İnsan
En iyi cevaplar
0
killaura-hit: 3
killaura-y: 1.8
killaura-system: 1
killaura-distance: 2.5

beyler ideal config bu diyeblrm .. npc nin sadece kafasının ucu gözüküor.. masumlar vuramıor..

lütfen custom command ekle yeni sürümde.. jaile atmak istiorm ben hilecileri..
sacının tek teli dahi gözükse aşşagıya bakarak altınızdakı bloga vurdugunuzda kıllaura algılıyor