Emir77
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
O kizlarin hayatini bitircemAcaba neden 2 kıza verildi.
Odaya cekcem bnlari
Yalova'dan Gönderildi
O kizlarin hayatini bitircemAcaba neden 2 kıza verildi.
Tamam şaka yeter üslubumuzu ve seviyemizi bozmayalım lütfen.O kizlarin hayatini bitircem
Odaya cekcem bnlari
Yalova'dan Gönderildi
Acaba neden 2 kıza verildi.
O kizlarin hayatini bitircem
Odaya cekcem bnlari
Yalova'dan Gönderildi
Rapor Edildin ^^abi mi? Ehehe ayni yastayiz askim
Yalova'dan Gönderildi
Senddn once davrandimRapor Edildin ^^
Rapor edildin demegin yasak oldgunu bilmeyenler de var demekkiRapor Edildin ^^
Ahahaha ne dedin laf mı atıyo dedin ya saka maka cok kücüksün ugrasamicam bebenin tekisin ya abi kücüklerinle konus ilk kardesim ^^ Böyle bebelerden nefret ederim senide hic sevmedim zaten bi yapisik halin var bi özürlü engelli gibisin .s[DOUBLEPOST=1393964032,1393963988][/DOUBLEPOST]Senddn once davrandim
Yalova'dan Gönderildi
Rapor edildin demegin yasak oldgunu bilmeyenler de var demekki
Yalova'dan Gönderildi
Ya kes Senden önce kayit olmusum bu foruma ne var ne yok biliyorum simdi sus ya konusma bebeye bak 2 kere cevaplamis bide yazik yaRapor edildin demegin yasak oldgunu bilmeyenler de var demekki
Yalova'dan Gönderildi
Konusma halinle anlasilyor kavga etmek istemyorum hemen rapor edecek kadar bebesinAhahaha ne dedin laf mı atıyo dedin ya saka maka cok kücüksün ugrasamicam bebenin tekisin ya abi kücüklerinle konus ilk kardesim ^^ Böyle bebelerden nefret ederim senide hic sevmedim zaten bi yapisik halin var bi özürlü engelli gibisin .s[DOUBLEPOST=1393964032,1393963988][/DOUBLEPOST]
Ya kes Senden önce kayit olmusum bu foruma ne var ne yok biliyorum simdi sus ya konusma bebeye bak 2 kere cevaplamis bide yazik ya
Mesajımı görmüssün helalÖncelikle yorum yapanlara teşekkür ederim ve moderatörlerden konu ile ilgili olmayan mesajları silmesini rica ediyorum.
@craft_man @sleepypixxel
Bu arada craft man emekliye ayrıldıÖncelikle yorum yapanlara teşekkür ederim ve moderatörlerden konu ile ilgili olmayan mesajları silmesini rica ediyorum.
@craft_man @sleepypixxel
Bi tutorial videosu isteriz gencÖncelikle yorum yapanlara teşekkür ederim ve moderatörlerden konu ile ilgili olmayan mesajları silmesini rica ediyorum.
@craft_man @sleepypixxel