Photoshop CS5 Çalışmalarım | 2

Epıc

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Senddn once davrandim :)

Yalova'dan Gönderildi
Ahahaha ne dedin laf mı atıyo dedin ya saka maka cok kücüksün ugrasamicam bebenin tekisin ya abi kücüklerinle konus ilk kardesim ^^ Böyle bebelerden nefret ederim senide hic sevmedim zaten bi yapisik halin var bi özürlü engelli gibisin .s[DOUBLEPOST=1393964032,1393963988][/DOUBLEPOST]
Rapor edildin demegin yasak oldgunu bilmeyenler de var demekki

Yalova'dan Gönderildi
Rapor edildin demegin yasak oldgunu bilmeyenler de var demekki

Yalova'dan Gönderildi
Ya kes Senden önce kayit olmusum bu foruma ne var ne yok biliyorum simdi sus ya konusma bebeye bak 2 kere cevaplamis bide yazik ya

Emir77

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ahahaha ne dedin laf mı atıyo dedin ya saka maka cok kücüksün ugrasamicam bebenin tekisin ya abi kücüklerinle konus ilk kardesim ^^ Böyle bebelerden nefret ederim senide hic sevmedim zaten bi yapisik halin var bi özürlü engelli gibisin .s[DOUBLEPOST=1393964032,1393963988][/DOUBLEPOST]

Ya kes Senden önce kayit olmusum bu foruma ne var ne yok biliyorum simdi sus ya konusma bebeye bak 2 kere cevaplamis bide yazik ya
Konusma halinle anlasilyor kavga etmek istemyorum hemen rapor edecek kadar bebesin
Uyku saatin gecti annene sole yatirsin

Yalova'dan Gönderildi

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Kanki bi Executioner temalı (cellat) executioner yazabilir misin ya da k.adım life taker? (executioner minecraft adım) :)

Epıc

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Olum ben şu kariyi çok beğendim la kerem yazsa çok op olurdu

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi